MUŽI A - LEKCE OD RADOTÍNA
MUŽI A - LEKCE OD RADOTÍNA
23. 05. 2022

MUŽI A - LEKCE OD RADOTÍNA

SLAVOJ PODOLÍ - SC RADOTÍN 0:3 (0:2)

Podolí - Radotín 0:3 (0:2)
Branky: 15. a 54. Louda, 40. Bureš. Rozhodčí: Marek - Mičko Vojnovič. ŽK: 38. Kořínek, 49. Vlasák - 63. Tvrdý, 75. Bialek. ČK: 90.+1 Tvrdý (Radotín). Diváků: 30.
Podolí: Bartoš - Vlasák, Bednář, Kořínek, Krob - Kocour, Brož, Němeček, Janoušek (46. Hrubý), Podobský - Sitta. Trenér: Petr Majer.
Radotín: Saladiak - Pivnička, Maruš, Bialek (80. Bužík), Pavel - Bureš (87. Mašek) Císařovský, Doležal, Kulíšek (76. Havlát) - Louda (87. Dlouhý), Tvrdý. Trenér: Jaroslav Louda.

Hlasy trenérů
Petr Majer (Podolí): „Po vítězství v Hostivaři jsme si asi mysleli, že to půjde samo. Radotín nás vyvedl z omylu, v první půl byl všude dříve, byl jasně lepší. My jsme se přišli jen zúčastnit. Ve druhé půli jsme měli dvě gólovky, ale nedali jsme a když jsme naopak potřetí inkasovali, bylo hotovo.“
Jaroslav Louda (Radotín): „Měli jsme trošku nůž na krku. Na utkání jsme se snažili maximálně připravit a kluci tentokrát do puntíku splnili, co jsme si řekli. Výsledek se hned dostavil. Celý tým zápas odmakal, jeden hráč bojoval za druhého. Kdybychom takhle hráli ve všech zápasech, věřím, že by se dostavily i další solidní výsledky. Domácí tým neměl v první půli vážnější šanci, ve druhé pak jednu. To jsme hráli opatrně, zezadu, v bloku, pak se nám navíc povedlo přidat třetí gól.“

Nejlepší hráč Podolí: Daniel Kocour.
Nejlepší hráč Radotína: Martin Saladiak.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ