U14 - POSUN O PŘÍČKU VÝŠ
U14 - POSUN O PŘÍČKU VÝŠ
12. 05. 2022

U14 - POSUN O PŘÍČKU VÝŠ

SLAVOJ PODOLÍ - AVIA ČAKOVICE 4:2 (2:1)
Po dlouhých třech týdnech zápasů venku, jsme doma přivítali tým z Čakovic. Soupeře, který byl v tabulce o dva body před námi, jsme samozřejmě chtěli v tabulce přeskočit.. Začali jsme skvěle.  Hned v první minutě, z prvního útoku, se nám podařilo vstřelit gól. To nás uklidnilo a mohli jsme pokračovat v naší hře. Drželi jsme míč a dostávali jsme se do dalších šancí. Po nedůrazu, před naším vápnem, kdy soupeř bez problému prošel přes čtyři hráče, se před brankářem nemýlil. Poločas utkání 2:1 pro nás. 
Druhý poločas byl ve stejném duchu jako první, většinu času jsme byli v držení míče. Toho se nám podařilo využít a navýšit skóre. Chvíli po našem gólu soupeř opět snížil a zápas se blížil ke svému konci. I přes tenký náskok jsme hráli velice v klidu a soupeře jsme prakticky nepouštěli do hry. Pojišťovací gól pro nás přišel po střele zpoza vápna, kdy si doběhl náš hráč pro balon vyražený brankářem. Střelec hattricku zvýšil na konečných 4:2 pro nás. 
Zápas byl v klidném tempu, mohli jsme proměnit více šancí. Věřím že příští víkend, navážeme na podařený výkon z tohoto zápasu. 
 
Střelci: Dominik Fojtík 1´; 8´; 61´, Matyáš Drahovzal 42´

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ