U14 - VÝHRA V POSLEDNÍ MINUTĚ
U14 - VÝHRA V POSLEDNÍ MINUTĚ
02. 05. 2022

U14 - VÝHRA V POSLEDNÍ MINUTĚ

SOKOL LOCHKOV - SLAVOJ PODOLÍ 4:5 (1:1)
Čarodějnickou sobotu jsme zahájili zápasem v Lochkově. Zápas jsme začali skvěle, prvních dvacet minut jsme soupeře nepouštěli vůbec do hry. Z velkého držení míče a spousty šancí jsme dokázali vstřelit pouze jeden gól. Bohužel, po 20. minutě se misky vah úplně obrátily, soupeř nás přitlačil k našemu vápnu. Dostal se do velkého tlaku na naší bránu a my jsme se z toho nedokázali dostat, soupeř svého tlaku využil a srovnal. Poločas utkání 1:1. 
Druhý poločas začal stejně jako první. Drželi jsme soupeře před jeho vápnem, nepouštěli ho přes půlku, jen s jednou změnou, podařily se nám vstřelit hned tři góly. S vidinou náskoku a chtíčem zápas dotáhnout do vítězného konce jsme pustili soupeře zpět do hry a první poločas se zopakoval. Soupeř nás přitlačil k našemu vápnu a nám se v tu chvíli nedařilo vůbec nic. Bohužel jsme takový tlak nebyli schopni ustát a soupeř zase srovnal. Pět minut do konce zápasu byl stav 4:4. Naštěstí jsme se chytli a v poslední minutě jsme si vybojovali roh. Po skvěle kopnutém rohu, který padal do malého vápna se strhla obří mela, míč skákal asi půl metru před brankovou čarou. Ve vápně jsme se zorientovali lépe my a míč jsme do poloprázdné brány doklepli. Konec zápasu 4:5 pro nás. 
Jsem rád, že se jsme zápas dotáhli do vítězného konce. Podařily se nám zlepšit oproti minulým zápasům začátky utkání. Musíme však zapracovat, abychom tempo zápasu udrželi po celý herní čas a dohrávali tak ve větším klidu.
 
Střelci: Drahovzal 37", 70"; Krahulec 12"; Babiar 36"; Pazourek 42"

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ