U14 - PROTRŽENÍ STŘELECKÉ SMŮLY
U14 - PROTRŽENÍ STŘELECKÉ SMŮLY
25. 04. 2022

U14 - PROTRŽENÍ STŘELECKÉ SMŮLY

SK SATALICE - SLAVOJ PODOLÍ 5:9 (2:4)
Po Velikonočních prázdninách jsme vyrazili do Satalic. Konečně se nám podařil vstup do zápasu, hned ve 3. minutě se nám podařilo vstřelit první gól. Bylo vidět, že se tím kluci uklidnili a povzbudili a od té chvíle bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Kluci drželi míč převážně na vlastních kopačkách, pěknou kombinací si vytvořili velkou spoustu šancí, ze kterých jsme většinu proměnili v góly. Soupeř hrozil pouze z rychlých protiútoků, kdy nákopem za naši obranu hledal šikovného a rychlého útočníka. Poločas utkání 2:4 pro nás. 
Druhý poločas vypadal stejně jako první. Držení míče na našich kopačkách, spousty pěkných akcí i zakončení. Podařilo se nám soupeři gólově utéct na 2:9 a zápas se blížil ke svému konci. Mrzí mě, že jsme v posledních pár minutách dostali ještě další tři góly po neubránění již zmíněného útočníka soupeře. Konec utkání 5:9 pro nás. 
Jsem rád že se nám podařily vstupy do obou poločasů a také vstřelení většího počtu gólů. Doufám, že si snahu a bojovnost přeneseme i do dalších zápasů. 

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ