MUŽI A - CENNÝ SKALP BÉČKA MOTORLETU
MUŽI A - CENNÝ SKALP BÉČKA MOTORLETU
09. 08. 2021

MUŽI A - CENNÝ SKALP BÉČKA MOTORLETU

FK MOTORLET B - SLAVOJ PODOLÍ 1:3 (1:0)

Motorlet B - Podolí 1:3 (1:0)


Branky: 9. Simaichl - 58. Podobský, 90. Janoušek, 90.+3 Adamopulos. ŽK: 75. Bednář (Podolí). Rozhodčí: Gryc - Kučera, Zloch. Diváků: 60.
Motorlet B: Hrubeš - Krejbich, Simaichl, Rada (55. Václavík), Dolejš (88. Cháb) - Ircing (72. Pospíchal), Hrabina (72. Shyryaev), Zelenka, Čipera (80. Hamouz) - Šírl, Simandl. Trenér: Jan Rajnoch.
Podolí: Bartoš - J, Svoboda (46. Pallas), Bednář, Krob (59. Adamopulos), Pokorný - Kocour (39. Sitta), Rosendorf, Janoušek, Brezina - Podobský, Štrajt. Trenér: Petr Majer.

Hlasy trenérů
Jan Rajnoch (Motorlet B): „Jak jsem byl minulý týden spokojený, tak jsem tentokrát hodně naštvaný. To, co předvedli naši hráči, je neuvěřitelné. Připravovali jsme se na soupeře, věděli jsme, že má konsolidované mužstvo, hraje poctivý fotbal. Vedli jsme 1:0 a místo toho, abychom je dorazili, tak jsme do druhé půle nastoupili bez pokory, bylo tam podcenění. Hráče jsme upozorňovali, že před týdnem otočili zápas se Žižkovem. Ale našim hráčům to nestačilo, proto jsme zaslouženě prohráli. Podolí dalo góly vlastně z ničeho, ale nádherné. Byly to výstavní střely, jediné dvě pořádné na bránu. Ale takový je fotbal. Podolí s námi vydrželo a poctivým výkonem si výhru nakonec zasloužilo. My absolutně bez pohybu, bez pokory, bez čehokoliv. Kluci by se měli zamyslet. Tohle je dospělý fotbal, ne dorostenecký. Pro mě totální zklamání a ostuda."


Petr Majer (Podolí): „Jsem rád, že jsme potvrdili vstup do soutěže a přidali další tři body. Kvalita Motorletu je na přebor obrovská. V první půli jsme se chystali na to, že na nás jejich mladí kluci vlítnou, to se potvrdilo, byli silnější na balónu. Říkali jsme si, že nesmíme dostat rychle gól a dostali jsme ho v 8. minutě. V první půli Motorlet jasně lepší. Druhou půli jsme si řekli, že nemáme co ztratit, že je to pořád hratelné a byli jsme aktivnější, přestali jsme kazit. Krásné dva góly na závěr nás z toho dostaly. Máme šest bodů a jsme za to šťastní.”

 

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ