MUŽI A - VÍTĚZNÝ VSTUP DO SOUTĚŽE
MUŽI A - VÍTĚZNÝ VSTUP DO SOUTĚŽE
02. 08. 2021

MUŽI A - VÍTĚZNÝ VSTUP DO SOUTĚŽE

AFK SLAVOJ PODOLÍ - FK VIKTORIA ŽIŽKOV B 2:1 (0:1)
AFK SLAVOJ PODOLÍ  - FK VIKTORIA ŽIŽKOV B 2:1 (0:1)
 
Branky: 51. Sulek, 90. Podobský - 30. Faigl, Rozhodčí: Heinc - Šmakal, Halašta, ŽK: Brož - Kadlec, Kříž, ČK: 82. Brož (POD), Diváci: 68
AFK Slavoj Podolí Praha:

Šumník - Sulek, Bednář, Hruška, Svoboda - Kocour, Brož, Rosendorf, Janoušek - Podobský (92.Pokorný), Štrajt (81. Sitta).

FK Viktoria Žižkov "B":

Myška - Podrápský, Kadlec, Mucha, Poustecký (62. Kříž) - Urbanec, Minárčin, Pařízek (83. Gábor), Fleišman, Vild - Faigl (59. Mach).

 Hlasy trenérů


Petr Majer (Podolí): „První půli jsme prospali, tam byl Žižkov lepší, živější, vyhranější, my jsme tahali za kratší konec. Druhou půli jsme hru oživili, trošku jsme se začali hýbat a neztráceli jsme balony. Už se to minimálně vyrovnalo. Vyrovnali jsme i skóre, pak už to byl otevřený zápas na obě strany. Nakonec se šťastným koncem pro nás. Vstup do soutěže se nám vydařil, to jsme potřebovali.”
Zdeněk Koukal (Žižkov B): „Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. První poločas jsme vládli my, druhý poločas vládlo Podolí. Dostali se k vyrovnání, ale pak jsme zase převzali otěže my. Chtěli jsme vyhrát, navíc jsme hráli proti deseti. Hnali jsme to dopředu, ale po naší individuální chybě na jejich vápně jsme je pustili do brejku a dostali jsme na 2:1. Ztráta bodů samozřejmě mrzí. Spravedlivá by byla remíza, ale oni své šance dali, my ne. Jsme strašně mladý mančaft a někteří kluci vlastně hráli dospělý fotbal poprvé.”

Prohlédněte si fotogalerii od světoznámého fotografa Pavla Jiříka st.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ