U15 - DERBY PRO PODOLSKÉ BARVY
U15 - DERBY PRO PODOLSKÉ BARVY
11. 09. 2020

U15 - DERBY PRO PODOLSKÉ BARVY

FC TEMPO - SLAVOJ PODOLÍ 1:5 (1:3)
Z úvodního tlaku jsme hned v 5. minutě otevřeli skóre, když si Gottwald po pěkné kolmici položil i gólmana a poslal míč do prázdné sítě - 0:1 z pohledu domácích. Bohužel pak přišla naše nejslabší pasáž v zápase, díky důraznému ataku na našeho gólmana a zlomenému nosu našeho klíčového útočníka jsme ztratili koncentraci a domácí toho využili k vyrovnání na 1:1. Po deseti minutách jsme se opět naštěstí probudili a do poločasu navýšili skóre na 1:3, když se trefili Heneberk a kapitán Toman.
Ve druhém poločase jsme hlavně chtěli pokrýt dvojici středních záložníků, přes které šla většina akcí domácích. To se nám podařilo a tempáky jsme pustili pouze do pár pološancí, které s přehledem vyřešila obrana s výborným gólmanem Dvořákem.
My jsme se do konce zápasu prosadili ještě dvakrát ze standartních situací. Nejprve z rohu se krásně zavěsil do vzduchu Keraghel a  hlavou trefil k tyči  - 1:4 Poslední gól zápasu si domácí srazili do sítě sami po trestném kopu Mandzyuka - 1:5.
Těžký vstup do soutěže jsme zvládli, domácí tým nám nedaroval nic zadarmo. V utkání plném tvrdých osobních soubojů nakonec rozhodla naše větší produktivita a vůle se o vítězství porvat.
 
 

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ