MUŽI A - Z MODŘAN JEN BOD
MUŽI A - Z MODŘAN JEN BOD
16. 09. 2014

MUŽI A - Z MODŘAN JEN BOD

Modřany - Slavoj Podolí 1:1

Do utkání čtvrtého kola na hřišti Modřan jsme šli povzbuzeni domácí výhrou 3:0 nad rezervou Střešovic v minulém kole. Fyzicky náročný první poločas byl ale, z části i díky promočenému a nasáklému trávníku, ne úplně pohledný. Tedy alespoň pro příznivce kombinačního fotbalu, protože ostrých zákroků, soubojů a nakopávaných míčů bylo k vidění dost. Výjimkou byla pasáž mezi desátou a asi pětadvacátou minutou. Tehdy se zrodily jediné dvě šance poločasu. Tu první jsme si vytvořili my. Jůzek poslal z pravé strany výbornou přízemní přihrávku přes celé pokutové území. Naběhnuvší Svoboda trefil z voleje tyč. Druhou šanci měli za pár okamžiků domácí – bohužel skončila gólem. Výkop brankáře prodloužil hlavou útočník soupeře na svého spoluhráče v náběhu. Naše obrana reagovala pomalu a rozběhnutý domácí hráč prostřelil Vondrku. 1:0. Takové bylo i skóre po ukončení prvního poločasu.

Úvod druhého dějství byl vyrovnaný, ale po zhruba deseti až patnácti minutách jsme přebrali iniciativu, byli jsme lepším týmem a domácí nestíhali. Přišli i šance a ne jedna… Nejprve Jůzek po samostatném úniku trefil levačkou nohu dobře postaveného brankáře. Chvíli na to zahrával Janovský přímý kop. Jeho střelu ale gólman domácích jen vyrazil a dobíhající Náhlovský zblízka vyrovnal. Zbývalo dvacet minut do konce, když střídající Polena mířil po Hrubého rohovém kopu z dobré pozice těsně vedle. Za několik minut si narazil Hrubý s Perlem a první jmenovaný se ocitl sám před brankářem. Míč mu ale bohužel sjel z kopačky a obránci stačili míč odkopnout. Po této akci se dostal k odraženému míči Jůzek, ale sám na hranici pokutového území z místa pálil jen doprostřed brány. Náš tlak vrcholil. Poslední šanci na vítězství měl opět Jůzek, ale po Polenově vhazování zamířil hlavou jen kousíček vedle branky.

Utkání tedy skončilo remízou 1:1. (Jeden z domácích hráčů byl po druhé žluté kartě v samém závěru vyloučen). Ani na třetí pokus jsme tedy neporazili soupeře z Modřan od jejich postupu do soutěže. Možnost napravit si reputaci a vyhrát budeme mít v sobotu od 10:30 na našem hřišti proti (také) dosud neporaženým Stodůlkám.

 

Branka: Náhlovský

 

Žlutá karty: Mráček

 

Červená karta: soupeř

 

Sestava: Vondrka Michal, Hrubý, Flusek, Sulek, Pospíšil (Pinkava)-(Kotek), Svoboda (Janovský), Vondrka Matěj (Polena), Náhlovský, Perl, Mráček (Andrle), Jůzek

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ