MUŽI A - MAKÁME DÁL
MUŽI A - MAKÁME DÁL
27. 09. 2016

MUŽI A - MAKÁME DÁL

SLAVOJ PODOLÍ - FC TEMPO PRAHA 0:2 (0:0)

Na domácí půdě v pátém kole jsme přivítali FC Tempo. Rozpoložení a prozatímní výsledky hostujícího mužstva naznačovaly, že letos budou hrát hodně vysoko. A tak diváci očekávali velkou bitvu.

První poločas byl plný síly, nakopávaných balónů a tvrdých soubojů. Taktická bitva z obou stran a hlavně neudělat chybu vzadu, to byly aspekty, které nedovolily, aby diváci viděli jedinou pohlednou akci. Naši hrozili ze standartních situací, ale málo důrazu nebo koordinace pohybu nám nedovolily vstřelit branku. Hosté hráli rychlý fotbal přes velmi kvalitní hráče po stranách, ale to jsme si vcelku první poločas pohlídali a nedovolili jsme hostům žádné velké ofenzivní tažení. Na konci prvního poločasu však přišlo nešťastné zranění Jirky Hrubého, kdy podle arbitra fauloval hostujícího hráče žaludkem. Jiří do druhého poločasu nastoupit nemohl.

Druhý poločas začal stejně bojovně, jako skončil první. Hosté drželi kvalitně míč na svých kopačkách a my jsme se snažili prolomit jejich obranu vysokou hrou. V 53. Minutě to však bylo Tempo, které se ujalo vedení po rychlé průnikové přihrávce do strany na nabíhajícího hráče, který přihrál před prázdnou bránu a bylo to 0:1. Byli jsme nuceni více otevřít hru. Pár náznaků tam bylo, ale žádný výsledek z toho nebyl. A v 80. Byl vyloučen kapitán Robert Jůzek za druhou žlutou kartu kvůli faulu, který ať si každý, kdo tam byl, posoudí sám. V 10-ti jsme se hnali za vyrovnáním, ale to přišla rána v podobě gólu na 0:2 a bylo rozhodnuto.

Bojovnost se klukům nedá odepřít, ale musím uznat kvality soupeře, poučit se z vlastních chyb a jít do dalšího zápasu v takovém nasazení.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ