U8 - VYDAŘENÝ SOBOTNÍ TURNAJ
U8 - VYDAŘENÝ SOBOTNÍ TURNAJ
20. 01. 2016

U8 - VYDAŘENÝ SOBOTNÍ TURNAJ

KDO DÁ VÍCE BRANEK VÍTĚZÍ

Sobotní dopoledne jsme společně strávili, pro nás, v nové hale na Hájích. Turnaj, který jsme zažili byl vskutku netradiční.Hrálo se na 4florbalové branky bez brankáře, 4+0. Rozdělili jsme si kluky do 2týmů A, B. Za týmy B ode mě a Jirky obrovská pochvala za nasazení, obětavost, dodržování domluvené taktiky a v neposlední řadě i za ukázněnost. Nesmím opomenout ani kamarádského ducha, který vládl mezi oběma týmy. Kluci se vzájemně podporovali, fandili si a ve společných volných chvílích probírali taktiky. Byli úžasní. Díky, kluci. Samostatný řádek v hodnocení si zaslouží Filip M., který byl k nezastavení, k neudržení, prostě byl pořád všude. Sil měl na rozdávání, dokázal jak 100% bránit, tak i útočit. Výsledkem jeho nasazení a důslednosti je 19vstřelených branek z celkových 40gólů, které jsme stihli soupeřům nasázet. Díky, Fildo. Sehráli jsme celkem 7utkání, ve 2zápasech jsme uhráli remízu, 5zápasů jsme vyhráli. Netradiční turnaj měl i netradiční hodnocení,

 Nepočítalo se skóre, ale počet vstřelených gólů, to nás odsunulo na páté místo, ale pro nás, byli kluci nejlepší. Víc takových skvělých turnajů.

 

A tým (Pavel + Jakub)

 Od nás přichází velká pochvala pro všechny kluky, co byly s námi v "A" týmu. Byly momenty, jak pěkné, tak i smolné. Některé vedly až k pousmátí. Kluci bojovali o každý balón. V každém zápase jsme dali spoustů gólů a díky tomu jsme skončili na krásném 1. MÍSTĚ!. Někteří kluci z B týmu si hlasitě řekli o to, že patří do A týmu a jsme rádi, že o to kluci bojují. V průběhu turnaje jsme si zahráli vzájemný zápas ( A x B ), který zvládlo lépe mužstvo pod velením Jirky a Míši. Tato prohra nás trošku zaskočila a dá se říci, že byla i dost nečekaná, ale hraje se na góly. A těch měl "soupeř" více.

Nejde chválit jednotlivce, ale celý tým. Každý měl v turnaji své dobré chvíle. Občas tam padla nějaká ta zbytečná chybka, ale celý tým se snažil chyby napravovat a zápasy vyhrávat. Bylo i vidět, že kluci vědí, kdo patří do řad ofenzivních a kdo do defenzivních. Nejlepším střelcem A týmu byl Ondra Frolík s jeho 20 góly. Samostatný řádek v hodnocení si zaslouží Viktor Vážan, který nespočet gólů připravil, nějaké góly i dal a střídal obě nohy při zakončení. Viktor běhal jak vpředu, tak vzadu. Plnil si jak ofenzivní činnost, tak i tu defenzivní. A to na 100%.

 

Doufáme, že ani Viktor a ani nikdo jiný nevyjde z formy a své zkušenosti přenese do dalších turnajů.

 

Děkujeme.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ