U7 - PO BRAMBORÁCH STŘÍBRO
U7 - PO BRAMBORÁCH STŘÍBRO
30. 03. 2015

U7 - PO BRAMBORÁCH STŘÍBRO

4. A 2. MÍSTO NA TURNAJÍCH

Turnaj 14.3.2015 Odolena Voda - 4.místo/6

Po vlažném začátku a prohře prvního zápasu (na což jsme už u našich chlapců zvyklí) bojovali všichni naši malí fotbalisté jako lvi. Turnaj se pro nás vyvíjel velmi slibně, v posledním zápase jsme proto bojovali o první místo. Štěstí ovšem nestálo na naší straně a cca půl minuty před koncem zápasu s ČAFC jsme dostali vyrovnávací gól, což pro nás znamenalo pád až na čtvrté místo. Z turnaje jsme ovšem neodešli s prázdnou: Karel Krčmář byl vyhlášen nejlepším hráčem turnaje a David Budil byl vyhlášem nejlepším brankářem. Oběma chlapům moc gratulujeme!!!

 

Výsledky:

1. AFK Slavoj Podolí x Viktoria Žižkov ............................................ 1:2 (Mašek)

2. AFK Slavoj Podolí x Admira A ..................................................... 3:2 (Frolík, Bendík, Krčmář)

3. AFK Slavoj Podolí x Admira B ...................................................... 0:0

4. AFK Slavoj Podolí x Březiněves ................................................... 2:1 (Vážan, Frolík)

5. AFK Slavoj Podolí x ČAFC ........................................................... 2:2 (Krčmář, Frolík)

 

Turnaj 28.3.2015 Hamr Braník - 2.místo/8

 

Tento turnaj jsme zvládli opět úspěšně. Sešlo se nás 8, z toho 2 kluci byli ročník 2009. Matyáš Dresler a Adam. Skvěle se zapojili do týmu. I přesto, že to byl jejich první turnaj, hráli výborně. Nadšení všech kluků a radost ze vstřelených gólů byla velmi nakažlivá. Vytvořili jsme bouřlivou atmosféru s aktivním přispění všech rodičů. Na herní systém 3+0 a 4 branky si kluci rychle zvykli. Střídali jsme poctivě 3 trojice a tak si zahráli všichni stejný čas. Vyhlášení výsledků nebylo tentokrát dle vzájemných zápasů a skóre, ale podle vstřelených branek. Skončili jsme za Admirou s počtem 45 vstřelených gólů. 5 výher, 1 remíza, 1 prohra.

Góly: Filip Bendík 7 gólů, Toník Ašenbryl 9 gólů, Fanda Ondřich 2 góly, Honzík Buriánek 1 gól, Štěpán Chylík 16 gólů, Jakub Jelínek 4 góly, Šimon Dresler 4 góly, Adam 2 góly.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ