U15 - NA ÚVOD VÝHRA
U15 - NA ÚVOD VÝHRA
09. 04. 2024

U15 - NA ÚVOD VÝHRA

FA PRAHA - SLAVOJ PODOLÍ 3:8 (0:4)
První jarní mistrovské utkání se hrálo za krásného, slunného a teplého počasí na hřišti FA Praha, které se po podzimu umístilo na 5. místě tabulky. Utkání se vyvíjelo v první půli jednoznačně pro naše barvy, bojovnost a chuť po výhře byla větší. První poločas jsme dokonce domácím nedovolili pořádně vystřelit na naši branku a bylo jen škoda, že naše vedení nebylo výraznější. Šance na to byly. V prvním poločase se trefili Růžek, Rozkopal, Linhart, Syrůček a tak do šaten se šlo za stavu 0:4.
Do druhého půle jsme bohužel asi nastoupili v hlavách s tím, že vedeme a nic se nemůže stát, protože hned po úvodní rozehře domácích padla po rychlé akci první branka do naší sítě, za dalších 6 minut druhá branka a rázem bylo skóre 2:4. Od této chvíle byla na našich borcích vidět větší nervozita a toho domácí tým využil k další vstřelené brance do naší brány a náhle to bylo 3:4. Kluci se však rychle z toho oklepali a ke konci utkání přidali na tempu a padly ještě čtyři góly do sítě domácího gólmana, třemi góly se o to postaral Honza Linhart a Tomáš Syrůček. Skóre se zastavilo na čísle 3:8.
Kluci je potřeba pokračovat v nastaveném tempu ze zimní přípravy a nepolevovat, přidat trochu víc klidu do kombinace, zlepšit finální přihrávku, proměňovat tutovky a nebát se zakončovat, pak to půjde. Každopádně body jsou doma a velké poděkování Vám patří

DALŠÍ ČLÁNKY

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ