MUŽI A - CENNÉ TŘI BODY Z BRANÍKA
MUŽI A - CENNÉ TŘI BODY Z BRANÍKA
30. 10. 2023

MUŽI A - CENNÉ TŘI BODY Z BRANÍKA

ABC BRANÍK - SLAVOJ PODOLÍ 1:2 (1:1)

ABC Braník - AFK Slavoj Podolí 1:2 (1:1)
Branky: 22. Seidler – 44. V. Procházka, 77. Šídlo. ŽK: 18. D. Hejduk – 41. Podobský, 90.+2 Sitta. ČK: 90.+4 Vybíral (ABC Braník). Rozhodčí: Císař – Štěrba, Pytloun. Diváků: 50.
ABC Braník: Mařík – Benda, D. Hejduk, Vybíral, Kodytek (46. T. Pechač) – Šebák (62. Pekárek), Platil, Hrazdíra (80. Rapant), Benlalam – Seidler (80. Bergmann), M. Zelenka (62. Sklenář). Trenér: Petr Hejduk.
Podolí: Vondrka – V. Vlasák, Urban, Němeček, Čmelík – Bednář, V. Procházka – Kocour (86. Horčička), Šídlo, Podobský (81. Sitta) – France (90.+5 Hrubý). Trenér: Petr Majer.

Ohlasy utkání
Petr Hejduk (Braník): Do utkání jsme vstoupili dobře a opět jsme to byli my, kdo se dostal do vedení. Bohužel jsme po vstřelení branky přestali být aktivní v útočné fázi a Podolí do přestávky zaslouženě vyrovnalo. Za druhý poločas jsme si proti chytře hrajícímu soupeři nevytvořili ani jednu gólovou šanci. Udělali jsme vzadu jedinou chybu, za tu jsme byli potrestáni. Obrovskou komplikací pro nás je zbytečná červená karta kapitána Marka Vybírala v 94. minutě. Pro nás smolný zápas, ale pokud nevystřelíme na branku, tak vyhrát nemůžeme.
Petr Majer (Podolí): V poli jsme viděli celkem vyrovnaný zápas. Domácí se z jediné gólové šance po krásné akci dostali do vedení. Jinak tam měli jen nějaké náznaky šancí. My jsme jich měli daleko více, a proto jsme si o ten gól zasloužili vyhrát. Závěrem chci domácím vyseknout poklonu za stav trávníku v této době, protože s plochou před rokem se to nedá vůbec srovnat.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ