U17 - NERVÓZNÍ VÝHRA
U17 - NERVÓZNÍ VÝHRA
19. 10. 2023

U17 - NERVÓZNÍ VÝHRA

AFK SLAVOJ PODOLÍ PRAHA - SK SLOVAN KUNRATICE 5:3 (3:1)
Tento víkend k nám přijel tým z Kunratic. Do zápasu jsme nevstoupili dobře, po ani ne dvou minutách jsme prohrávali, kdy střelou zpoza vápna nedal soupeřův hráč našemu brankáři šanci. To bylo naštěstí dostatečné probuzení a od té chvíle jsme začali v zápase dominovat. Měli jsme více držení míče i šancí, které jsme dokázali proměnit. Soupeře jsme do větších šancí nepouštěli. Poločas utkání 3:1 pro nás. 
Do druhé půle jsme vstoupili skvěle, hned z prvního útoku, jsme dostali výhodu rohu, ze kterého jsme přidali další gól. Nakrmeni tří gólovým rozdílem jsme, bohužel, přestávali ovládat hru a otěže zápasu chytl soupeř. Hrozil především ze standardních situací, ze kterých ve druhé půli vstřelil dva góly. Naštěstí jsme v posledních minutách přežili velký tlak a z následného brejku zvýšili na konečných 5:3. 
Jsem rád, že jsme tento zápas dokázali dotáhnout až do vítězného konce. Věřím, že v dalších zápasech už se nám nestane, že bychom s větším náskokem přestali hrát, ale naopak, že budeme přidávat více a více gólů. 
 

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ