MUŽI A - PROHRA V DERBY
MUŽI A - PROHRA V DERBY
22. 08. 2023

MUŽI A - PROHRA V DERBY

AFK SLAVOJ PODOLÍ - SLAVOJ VYŠEHRAD 1:5 (1:1)

AFK Slavoj Podolí - FC Slavoj Vyšehrad 1:5 (1:1)
Branky: 42. Podobský – 9. Krčmář, 58. M. Krivosheev, 74. T. Junek, 75. Holan, 90. Heřman. ŽK: 66. Kocour, 78. Procházka – 34. trenér Klíma, 55. Holan. Rozhodčí: Kučera – Stránský, Machová. Diváků: 70.
Podolí: Šumník – Procházka, Petržilka, Urban, Čmelík – Brož (69. Jůzek) - Kocour (69. Bednář), Brezina, Němeček, Podobský (77. Šimeček) – France. Trenér: Petr Majer.
Vyšehrad: Lisa – Matějíček, Stareček, Pryšljuk (77. Šrejber) – Holan, A. Krivosheev – Lískovec (46. M. Krivosheev), Prýmas (86. Kubies), Vodička (58. Babka) – Krčmář (46. Junek), Heřman. Trenér: Jaroslav Klíma.

Ohlasy utkání
Petr Majer (Podolí): Výsledek hovoří za vše. Špatně jsme do zápasu vstoupili, zaostávali v pohybu a byli po zásluze potrestáni gólem. Zhruba v polovině první půle jsme hru opticky vyrovnali a z brejku srovnali na 1:1. Ještě na začátku druhé půle jsme se dostali do dvou alespoň náznaků zakončení, potom jsme ale v horkém počasí bohužel fyzicky odpadli, a to se také podepsalo na konečném výsledku. Vyšehrad má mladší mužstvo, fyzické dobře připravené, které vydrželo běhat po celé utkání, takže v jeho závěru jsme pak už nestíhali vůbec nic.
Jaroslav Klíma (Vyšehrad): Zápas jsme mohli rozhodnout už v jeho úvodních dvaceti minutách, kdy jsme měli viditelnou převahu, jenomže dali jsme jen jeden gól a domácím pak začaly vycházet brejkové situace: měli z nich tři gólové šance, přičemž první dvě zneškodnil brankář Lisa a třetí už skončila vyrovnávacím gólem. V poločase nám vyšlo dvojnásobné střídání: Míra Krivosheev a Tomáš Junek nejenže vnesli oživení do hry, ale dali také náš druhý a třetí gól, čímž jsme zápas zlomili definitivně na svoji stranu.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ