MUŽI A - BOD ZNAMENÁ ZÁCHRANU V SOUTĚŽI
MUŽI A - BOD ZNAMENÁ ZÁCHRANU V SOUTĚŽI
21. 06. 2023

MUŽI A - BOD ZNAMENÁ ZÁCHRANU V SOUTĚŽI

ČECHIE UHŘÍNĚVES - AFK SLAVOJ PODOLÍ 0:0 (0:0)

SK Čechie Uhříněves - AFK Slavoj Podolí 0:0
ŽK: 67. Peterka – 53. Krob, 72. Kocour. Rozhodčí: Kučera – Zloch, Mičko. Diváků: 80.
Uhříněves: Jevčák – Bobek, Chadim, Podvín, P. Hrubý – Tran – Aust (46. Seniv), Vaněk, Študent (88. Kadlec), Peterka (82. Kovač) – Mazanec (66. Blažek). Trenér: František Vitovský.
Podolí: Vondrka – Brezina, Němeček, Šídlo, Čmelík – Kocour (90.+2 Hrubý), Bednář, Brož, Krob (70. Šimeček) – France, Podobský (78. Sitta). Trenér: Petr Majer.

Ohlasy utkání
Martin Kovařík (Uhříněves): V posledním utkání sezony jsme chtěli před našimi věrnými fanoušky zvítězit. V prvním poločase byla z naší strany hra taková zbrklá až ustrašená. Soupeř si vypracoval několik příležitostí, které naštěstí nedokázal proměnit. Posledních dvacet až pětadvacet minut jsme se dostali do tlaku, byli lepším týmem, ale žádné brankové příležitosti jsme si nedokázali vypracovat. Utkání tak skončilo divácky neoblíbenou bezbrankovou remízou. Hlavní je, že se nikdo nezranil. Všem přeji příjemné léto a na začátku srpna při startu nového ročníku se budeme zase těšit na přeborový fotbal.
Petr Majer (Podolí): Pro nás strašně důležitý zápas, naopak domácí již hráli bez nervů. Přesto se Uhříněves držela svého herního stylu a vycházela ze zajištěné obrany. Během utkání jsme si vypracovali několik možností ke skórování, ale jak je již na jaře u nás zvykem, nedokázali jsme je proměnit. V závěrečné čtvrthodince nám asi docházely síly a domácí se dostali do mírnějšího tlaku. Naštěstí jsme to vše ustáli a získali jsme pro nás ten důležitý bod, který nám zajistil přeborovou soutěž i v následující sezoně.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ