MUŽI A - PROHRA S POSÍLENÝM ŽIŽKOVEM
MUŽI A - PROHRA S POSÍLENÝM ŽIŽKOVEM
06. 06. 2023

MUŽI A - PROHRA S POSÍLENÝM ŽIŽKOVEM

VIKTORIA ŽIŽKOV B - SLAVOJ PODOLÍ 3:0 (2:0)

FK Viktoria Žižkov B - AFK Slavoj Podolí 3:0 (2:0)
Branky: 31. a 75. Rudavskyi, 37. Žiga. Hráno bez ŽK. Rozhodčí: Vojáček – Zloch, Kortanová. Diváků: 60.
Žižkov B: Myška – Balážik, Horálek, Žežulka, Rudavskyi – Král (79. Jindřich), Talamon, Štrombach (68. Walter) – Vais (83. Kuzhalev), Žiga (83. Barratt), Sow. Trenér: Jiří Novotný.
Podolí: Vondrka – J. Hrubý, Kořínek, Němeček, Krob (71. Urban) – Brezina – Kocour (78. Horčička), Bednář, Šídlo, Podobský – Sitta (65. France). Trenér: Petr Majer.

Ohlasy utkání
Daniel Veselý (V. Žižkov B): V prvním poločase jsme dobře kombinovali, soupeře tlačili, vytvořili i několik šancí, které zůstaly nevyužity. Podolí hrálo ze zajištěné obrany a dlouho našemu tlaku odolávalo. Asi po půlhodině jsme si pomohli standardní situací a po rohovém kopu šli do vedení, které se nám do přestávky podařilo navýšit. Do druhého poločasu hosté na nás trochu vlétli, začali být odolnější v osobních soubojích a také si vytvořili nějaké šance, které naštěstí nedokázali proměnit. O osudu zápasu se rozhodlo asi patnáct minut před koncem, kdy jsme se dokázali potřetí prosadit a potom se již zápas v poklidu dohrával. Jsme za tohle důležité vítězství rádi a kluky musím pochválit za předvedený výkon a dodržení všech taktických pokynů.
Petr Majer (Podolí): Přijeli jsme k utkání vědomi si situace v tabulce, ale to samé i domácí Viktorka, a tak připravila posilněnou sestavu, a právě hráči z áčka se ukázali být rozdílovými. Poctivě jsme bránili, domácí byli svojí kvalitou více na míči a dokázali třikrát potrestat naše menší zaváhání a utkání rozhodnout do vítězného konce. Samozřejmě jsme se také dostali do pár šancí, ale stále se nedokážeme střelecky prosadit a konečně protrhnout střeleckou impotenci. Náš výkon nebyl vůbec špatný, ale domácí dokázali využít svých předností.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ