MUŽI A - KRUTÁ PROHRA
MUŽI A - KRUTÁ PROHRA
22. 05. 2023

MUŽI A - KRUTÁ PROHRA

TJ SPOJE - SLAVOJ PODOLÍ 5:0 (3:0)

TJ Spoje Praha - AFK Slavoj Podolí 5:0 (3:0)
Branky: 22 a 51. Verner, 12. Tanchyk, 16. Havrda, 89. Košút. ŽK: 44. Prykhodko – 20. Urban. Rozhodčí: Šaróka – Plášil, Kohout. Diváků: 20.
TJ Spoje: Dočekal – Bican, Prykhodko, Kubek (58. Košút), Havrda (69. Jarovský) – Miskovič – Madej, Tanchyk (58. Zhul), Verner, Baisa (69. Dmytrenko) – Ladra (58. Honcharenko). Trenér: Fabio Leggeri.
Podolí: Vondrka – J. Hrubý, Urban, Horčička, Čmelík (70. Svoboda) – Brož – Kocour (73. Arnošt), Sitta (70. Pokorný), Rosendorf, Pokorný – France. Trenér: Petr Majer.

Ohlasy utkání
Fabio Leggeri (Spoje Praha): Zápas to byl těžší, než vypadá výsledek, protože hráči hostujícího Podolí do poločasu neproměnili minimálně pět vyložených šancí. Samozřejmě neproměněné šance byly i na naší straně, kdyby byl v poločase stav 4:4 nebo vyšší, nikdo by se nemohl divit. Ve druhém poločase se hrálo již jen dle našich představ a byli jsme lepším týmem. Závěrem opět musím pochválit výkon trojice rozhodčích, který byl opět výborný a je jen škoda, že v příští sezóně ve vyšší soutěži již takovéto rozhodčí potkávat nebudeme.
Petr Majer (Podolí): První poločas jsme se z důvodu kvality domácích více zaměřili na hru z obranného bloku, ale bohužel nás rozhodil první inkasovaný gól. Nicméně jsme i směrem dopředu měli několik velkých možností ke skórování, kdyby skončil poločas 5:5, tak by se nikdo z přítomných nemohl divit. Druhý poločas se již jen dohrával a domácí přidali dvě branky. Toto utkání jsme ztratili v prvním poločase, kde jsme měli několikrát skórovat.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ