U15 - BEZ STOPÉRŮ , BEZ VÍTĚZSTVÍ...
U15 - BEZ STOPÉRŮ , BEZ VÍTĚZSTVÍ...
09. 12. 2014

U15 - BEZ STOPÉRŮ , BEZ VÍTĚZSTVÍ...

SPARTA juniorky - SLAVOJ PODOLÍ 4:2

Jako poslední letošní zápas jsme si naplánovali odvetu se sparťanskýma juniorkama, opět v tréninkovém centru na Strahově.
Bohužel nepřítomností obou stoperů se nám rozpadla celá zadní řada, Matěj musel na pravou stranu, Honza na stopera a doplnili je Beny a Dominik.
Od úvodních minut se opět hrálo hodně svižně, oproti prvnímu zápasu se mi zdálo, že holky měly trošku navrh. Nicméně v 10. minutě jsme šli do vedení, Honza krásně našel Kaniho v náběhu za obranu, ten obešel i golmanku a pohodlně zakončil do prázdné brány. Avšak sparťanky nic nevzdávali a po našich dvou zbytečných chybách obou stoperů otočily do poločasového stavu 1:2. Naše největší šance skončila po střele Dana na pravé tyči domácí branky.
Do druhého poločasu jsme šli s vyšším a aktivnějším pressinkem a hned to bylo znát. Sparťanky už neměly tolik času na kombinaci a my jsme si začali vytvářet šance. Tu největší měl Dan po krásném vysunutí od Breziče, ale skvěle zasáhla golmanka domácích. Ale za minutu si tito dva akci zopakovali a Dan tentokráte s velkou porcí štěstí vyrovnal - 2:2. Posledních dvacet minut chtěly oba týmy strhnout vedení na svojí stranu, záložní řady už moc nestíhaly a tak se šance na obou stranách střídaly jak na běžícím pásu.Nakonec se jako první trefily holky a když jsme ve snaze o vyrovnání stáhli hru na tři obránce, přidaly nám do rozhozené obrany i poslední, čtvrtý gól - 4:2.

Z naší strany to moc kvalitní utkání nebylo. Ale vzhledem k tomu, že se nacházíme v zimním přechodovém období a za poslední tři týdny jsme měli spíše aktivně regenerační tréninky, jsem od kluků asi ani více nečekal. Byla znát především nepřítomnost Míši s Kohouťáčkem, naše obrana s nimi je sehraná a je základním stavebním kamenem naší pressinkové hry, která se dnes až tolik nedařila. Velkou oporou byl dnes opět gólman, za góly nemohl a naopak řadu dalších příležitostí zlikvidoval.

Třeba bude ještě příležitost během jarní přípravy konečně sparťanské juniorky porazit .... wink

DALŠÍ ČLÁNKY

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ