MUŽI A - PROHRA S RADOTÍNEM
MUŽI A - PROHRA  S RADOTÍNEM
02. 05. 2023

MUŽI A - PROHRA S RADOTÍNEM

AFK SLAVOJ PODOLÍ - SC RADODÍN 1:3 (0:0)

AFK Slavoj Podolí - SC Olympia Radotín 1:3 (0:0)
Branky: 69. Kocour – 84. Doležal, 90.+3 Kulíšek, 90.+7 Holouš. ŽK: 36. Šídlo, 40. Brož, 78. Podobský, 82. Němeček – 49. Chaloupka, 74. Kulíšek, 85. Mašek. ČK: 49. Brož, 62. Šídlo – 77. Přaslička. Rozhodčí: Zima – Tikal, Plášil. Diváků: 50.
Podolí: Vondrka – Šimák, Urban, Němeček, Čmelík – Kocour (84. Horčička), Bednář, Brož, Podobský (89. Šimeček) – Šídlo – France (66. Štrajt). Trenér: Petr Majer.
Radotín: Saladiak – Chaloupka, (59. Pivnička), Suchan, Löffler, Přaslička – Bureš (70. Kasal), Doležal, Bialek (70. Mašek), Löwe (59. Tokar) – Kulíšek, Holouš. Trenér: Richard Valoušek.

Ohlasy utkání
Petr Majer (Podolí): Nebyl to náš den, náš zápas. Chyběl nám hlavně pohyb, a to proti týmu jakým je Radotín není dobré. Také jsme byli hodně nedisciplinovaní a dohrávat zápas třicet minut o devíti je velmi špatné. To nás ještě dlouho ve hře o body držel brankář Michal Vondrka, ale stejně to byla otázka času, kdy budeme inkasovat - bohužel se tomu tak v samém závěru třikrát stalo. Musím ovšem uznat, že to byla zasloužená porážka.
Richard Valoušek (Radotín): Měli jsme zápas rozhodnout do druhé červené karty, kdy jsme měli tři stoprocentní šance. Pak už to byla válka, která měla daleko k fair-play a respektu jeden ke druhému. A nezáleží ani tolik, kdo je za to nejvíce zodpovědný. Toto utkání prohráli úplně všichni.

Nejlepší hráč AFK Slavoj Podolí: Michal Vondrka.
Nejlepší hráč SC Olympia Radotín: Ondřej Kulíšek.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ