MUŽI A - ZTRÁTA NEBO ZISK ?
MUŽI A - ZTRÁTA NEBO ZISK ?
03. 04. 2023

MUŽI A - ZTRÁTA NEBO ZISK ?

SLAVOJ PODOLÍ - ČAFC 1:1 (1:1)

AFK Slavoj Podolí - ČAFC Praha 1:1 (1:1)
Branky: 45.+1 Šimák – 38. Huňka. ŽK: 11. Borkovec, 20. Lukeš, 45. vedoucí týmu M. Kaliba, 56. Švara, 90.+2 trenér Novotný (všichni ČAFC). ČK: 40. Lukeš (ČAFC). Rozhodčí: Vítek – Andras, Marek. Diváků: 50.
Podolí: Vondrka – Hrubý, Bednář, Němeček – Šimák, Šídlo, Brož, Brezina, Šimeček – Podobský, France. Trenér: Petr Majer.
ČAFC: Štěpánek – Vlasák, Machurka, Lukeš, T. Kaliba – Sváta – Borkovec (75. Nováček), Peake, Matoušek (75. Pakosta), Peričevič – Huňka (42. Švara). Trenér: Pavel Novotný.

Ohlasy utkání
Petr Majer (Podolí): Hodnotí se mi to opravdu těžko, protože jsme chtěli konečně získat tři body. Od začátku byli hosté jasně lepším týmem a nebýt skvělých zákroků Vondrky, tak jsme již prohrávali výraznějším rozdílem než 0:1. Potom jsme od hostů dostali dva dárky, nejprve vyloučení jejich stopera po zbytečné druhé žluté, pak i vyrovnávací branku do šatny. Druhý poločas již hosté podřídili taktiku k získání bodu, a to se jim nakonec podařilo. Ve druhém poločase jsme byli lepším týmem, ale závěrem musím konstatovat, že remíza je asi spravedlivá, ale bohužel pro nás je to jen zisk jednoho bodu.
Pavel Novotný (ČAFC Praha): Dominantních třicet minut, ale bohužel kvůli naší bolesti - neproměňování šancí - byl stále bezbrankový stav. Nakonec jsme se vedoucí branky dočkali, ale skoro vzápětí jsme domácím nabídli zbytečným vyloučením dlouhou přesilovku, kterou ještě do přestávky dokázali využít. Druhý poločas v oslabení jsme se již více soustředili na defenzivu, a nakonec si tak z Podolí odvážíme velmi důležitý a cenný bod.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ