U15 - PRVNÍ ZÁPAS ZIMNÍ PŘÍPRAVY
U15 - PRVNÍ ZÁPAS ZIMNÍ PŘÍPRAVY
28. 11. 2022

U15 - PRVNÍ ZÁPAS ZIMNÍ PŘÍPRAVY

FK DUKLA PRAHA - AFK SLAVOJ PODOLÍ PRAHA 5:2 (2:1)
Na první přátelský zápas v zimní přestávce jsme zavítali na Julisku, kde jsme se utkali s Duklou. Prvních pár minut se nám dařilo soupeře dobře presovat a nepouštět moc na naší polovinu, podařilo se nám vstřelit i první gól zápasu. Poté se otěží zápasu chopila Dukla. Soupeř byl velice silný na míči, dobře kombinoval a vytvářel si spousty šancí. My jsme bránili v hlubokém bloku u našeho vápna a hrozili z občasných protiútoků. Poločas utkání 2:1 pro soupeře. 
Do druhé půle jsme chtěli více držet míč na našich kopačkách a vytvářet si více šancí. Bohužel, se nám to dařilo až posledních patnáct minut před koncem, během kterých jsme vstřelili i náš druhý gól. Jinak druhý poločas vypadal stejně jako první. Dukla držela míč a vytvářeli si spousty šancí. My hrozili jen z občasných protiútoků. Konec zápasů 5:2 pro soupeře. 
Zápas splňoval to co jsme očekávali. Silného soupeře, který nás bude hodně prověřovat směrem dozadu, ale i dopředu. Přes zimu budeme mít více takhle silných soupeřů a věřím, že budeme hrát zápas od zápasu líp a líp. 
 
Střelci: David Krahulec 15´, Oliver Dyntar 75´

DALŠÍ ČLÁNKY

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ