MUŽI A - BĚHEM 2 MINUT ROZHODNUTO
MUŽI A - BĚHEM 2 MINUT ROZHODNUTO
31. 10. 2022

MUŽI A - BĚHEM 2 MINUT ROZHODNUTO

ABC BRANÍK - SLAVOJ PODOLÍ 3:0 (2:0)

ABC Braník - AFK Slavoj Podolí 3:0 (2:0)
Branky: 44., 45.+2 z penalty a 88. Vybíral. ŽK: 55. Platil, 59. T. Pechač, 68. L. Pechač, 81. Hrazdíra – 22. Šídlo. ČK: 45.+1 Šumník (AFK Slavoj Podolí). Rozhodčí: Marek – Stěhule, Machová. Diváků: 50.
ABC Braník: Mařík – T. Pechač (65. Řemenář), Hrazdíra, Vybíral, L. Pechač – Seidler (75. Lebeda), Platil (75. Zelenka), Šebák, Palko (89. Rapant) – Sklenář, Novotný. Trenér: Lukáš Růžička.
Podolí: Bartoš – Vlasák (46. Procházka), Urban, Bednář, Šumník – Brož (70. Horčička) – Šimák, Šídlo, Němeček, Krob – Jůzek (46. Sitta). Trenér: Petr Majer.

Ohlasy utkání
Lukáš Růžička (Braník): Do zápasu jsme vstoupili aktivně, měli jsme i více šancí, dobře jsme soupeře dostupovali. Branku jsme dali až po standardce, což mě trochu mrzí, že jsme nedali gól ze hry, ale i ze standardek se počítají. Ještě v samém závěru poločasu jsme proměnili penaltu, která byla nařízena za ruku hostujícího hráče, který byl navíc i vyloučen. Ze druhého poločasu jsem při tomto výsledku měl trochu obavy. Chtěli jsme hrát nahoře a soupeře vysoko presovat, ale asi pětadvacet minut se to moc nedařilo. Naopak soupeř byl nebezpečný a vytvořil si i několik příležitostí ke skórování. Naštěstí jsme přidali v závěru uklidňující třetí branku a zápas dovedli ke třem bodům. Celkově jsem spokojený, ale výkon ve druhém poločase proti oslabenému soupeři budiž pro nás varováním do dalších zápasů.
Petr Majer (Podolí): Poslední dvě minuty prvního poločasu nás stály celý zápas. Do té doby jsme měli utkání i pod kontrolou a potom přijdou dvě minuty hrůzy a uděláme si zápas skoro nehratelný. Nejdříve inkasujeme po standardce, následovně vyrobíme penaltu a dvoubranková ztráta je na světě. Samozřejmě jsme i ve druhém poločase měli opticky více ze hry, ale domácí již nikam nespěchali a čekali na brejkové situace. V samém závěru jsme opět inkasovali po rohovém kopu. Ještě musím zmínit, že hrací plocha v Braníku je ve velmi žalostném stavu a hrálo se na těžkém terénu. Suma sumárum dvě minuty nekoncentrovanosti nás připravily o možnost získat nějaké body.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ