U16 - KUNRATICE ODJELI S PRÁZDNOU
U16 - KUNRATICE ODJELI S PRÁZDNOU
18. 10. 2022

U16 - KUNRATICE ODJELI S PRÁZDNOU

SLAVOJ PODOLÍ - SLOVAN KUNRATICE 6:1 (2:1)

Sestava: Keraghel, Pokorný, Novák, Nováček, Janoušek, Obrtel, Hoffmann, Tomsa, Červinka K., Červinka F., David, Gottwald, Matuzsny, Šilar, Syrovátka, Alb

 Branky: 2. a 70. David Filip, 16. Obrtel Jan, 46. Tomsa Jáchym, 65.a 76. Alb Marian

 Do zápasu s leadrem soutěže, jsme byli doplněni o kluky z ročníku 2006 a 2008. Vstup do utkání se nám povedl a hned ve druhé minutě se prosadil ze samostatného úniku Filip David. Filip si naběhl na dlouhý míč za obranu a tváří v tvář hostujícímu golmanovi, nedal šanci. Bohužel, brzký gól nás uspal a my jsme pustili soupeře několikrát do nebezpečných šancí, při kterých nás skvělými zákroky podržel Omar Keraghel. Na 2:0 jsme zvíšili v 16.minutě, kdy se po hezké kombinaci prosadil Jan Obrtel. Kunratice snížili těsně před poločasem, kdy jsme udělali několik chyb v obraně.

 Do druhého poločasu, jsme udělali 2 personální změny. Po 5ti minutách, zaskočil hostujícího brankáře z přímého volného kopu Jáchym Tomsa, když poslal míč ze středového kruhu, pod horní tyčku. Další 3 branky jsem přidali až v závěrečné 15ti minutovce, kdy se dvakrát prosadil Marián Alb a druhou branku přidal také Filip David.

Vyrovnané a těžké utkání, s kvalitním soupeřem, kdy velký podíl na vítězstrví má Ohmar Keraghel, především v prvním poločase vychytal několik 100% šancí Kunratic. Kluky chválím za bojovnost a větší klid při zakončeni, než měl soupeř. I přes vysoké vítězství je stále na čem pracovat.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ