U15 - NERVOZITA NÁS PORAZILA
U15 - NERVOZITA NÁS PORAZILA
11. 10. 2022

U15 - NERVOZITA NÁS PORAZILA

AFK SLAVOJ PODOLÍ PRAHA - FK METEOR PRAHA 2:4 (2:3)

Tento víkend k nám přijel Meteor. Tým, který byl v tabulce na druhém místě hned za námi. Z kluků byla cítit i vidět veliká nervozita, která nás celý zápas zpomalovala. Zápas jsme začali skvěle, využili jsme chybu soupeře v rozehrávce a vstřelili první gól zápasu. Bohužel, netrvalo dlouho a po naší chybě v rozehrávce soupeř sroval. Drželi jsme míč na našich kopačkách a vytvářeli si spousty šancí, které jsme nedotáhli do gólového konce. Soupeř hrozil z občasných brejků, ale většinu jsme zastavovali ještě před naším vápnem. Z prvního našeho rohu jsme šli do vedení, kdy náš hráč zakroutil míč z rohu přímo do soupeřovi brány. Bohužel, ani tento gól nás neuklidnil. Pořád jsme hráli velice nervózně a z toho pramenila i druhá chyba z rozehrávky a druhý gól soupeře. I přesto jsme se nevzdávali a nadále útočili. Bohužel, se soupeři podařilo přidat i třetí gól, když se nám nepodařilo ubránit jejich rohový kop. Poločas utkání 2:3. 

O poločase jsme se snažili kluky jen uklidnit a namotivovat. Což se povedlo jen na půl, měli jsme velikou chuť zápas zlomit, ale nervozita v nás byla pořád. Neprojevovala se velkými chybami, ale drobnostmi, které nás v útoku brzdili. Druhý poločas jsme soupeře zatlačili a na naší půlku jsme ho mockrát nepustili, ale stále se nám nepodařilo vstřelit tížený gól. Ke konci zápasu kdy už jsme hráli na tři obránce a při útočném rohu jsme měli všechny hráče ve vápně, přišel rychlý brejk soupeře ze kterého přidal čtvrtý gól. Konec zápasu 2:4 pro soupeře. 

Jsem na kluky hrdý, i přes to všechno makali celý zápas. Je škoda, že jsme nevyužili více šancí a zápas ještě v závěru trochu nezdramatizovali. Zjistili jsme, že můžeme porazit kohokoliv jen si musíme zdravě věřit. Doufám, že nás tento zápas zdravě nabudí a přidá nám motivaci do dalších zápasů.

 

Střelci: Oliver Dyntar 1´, Matyáš Drahovzal 11´

 

DALŠÍ ČLÁNKY

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ