MUŽI A - KOLOVRATY NAD NAŠE SÍLY
MUŽI A - KOLOVRATY NAD NAŠE SÍLY
29. 08. 2022

MUŽI A - KOLOVRATY NAD NAŠE SÍLY

SLAVOJ PODOLÍ - SOKOL KOLOVRATY 2:3 (1:2)

AFK Slavoj Podolí - Sokol Kolovraty 2:3 (1:2)
Branky: 2. Procházka, 90.+3 Šídlo z penalty – 6. Hájek, 35. Kalenda, 75. Kuchta. ŽK: 75. Brož, 88. Šídlo – 45. Hájek, 90.+3 Hejno. Rozhodčí: Nebáznivý – Vítek, Císař. Diváků: 68.
Podolí: Bartoš – Šimák, Urban, Hrubý (70. Sitta), Brož (81. Vlasák) – Bednář – Procházka (63. Šumník), Šídlo, Němeček, Podobský (46. Brezina) – Horčička (81. Pokorný). Trenér: Petr Majer.
Kolovraty: Bébr – Ráža, Sommer, Borek, Žitný – Hynek (90. Pokorný), Hájek (46. Holík), Hejno, Kuchta (84. Ponert), Kalenda (68. Bláha) – Gračko. Trenér: Jakub Slezáček.

Ohlasy utkání
Petr Majer (Podolí): Zápas se nám nepovedl a soupeř vyhrál zcela zaslouženě. I když jsme krátce po začátku vedli, tak Kolovraty byly lepší po celou dobu a já jim gratuluji ke třem bodům. Na našem výkonu jsem postrádal hlavně pohyb.
Jakub Slezáček (Kolovraty): Dobré vítězství nad soupeřem, který skvěle vstoupil do soutěže a svou defenzivou vzbuzoval respekt. Hned v úvodu jsme ho navíc posadili na koně a jen po pár vteřinách jsme už museli dotahovat. To se naštěstí povedlo brzo, trpělivostí a aktivitou jsme do poločasu skóre otočili. Druhá půle začala hluchou dvacetiminutovkou, kdy se na hřišti nic zajímavého nedělo. Po brance na 3:1 jsme měli sérii situací, kterými jsme utkání mohli definitivně rozhodnout. To se nestalo, a tak to v závěru ještě bolelo.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ