MUŽI A - VÝHRA NA UHELKÁCH
MUŽI A - VÝHRA NA UHELKÁCH
13. 06. 2022

MUŽI A - VÝHRA NA UHELKÁCH

UHELNÉ SKLADY - SLAVOJ PODOLÍ 0:4 (0:2)

Uhelné sklady - Podolí 0:4 (0:2)
Branky: 30. a 68. Podobský, 27. Brezina, 65. Svoboda. Rozhodčí: Stránský - Stěhule, Jakl. ŽK: 7. Konopásek, 90. Zmeškal - 56. Podobský, 90. Brezina. Diváků: 95.
Uhelné sklady: Borský - Holouš, Ramba, Sainer, Zilvar - Konopásek, Drozd (67. Pobeška), Šafránek, Kouřim - Klán, Zmeškal. Trenér: Zdeněk Šenkeřík.
Podolí: Bartoš - Vlasák (46. Šumník), Němeček, Bednář, Krob - Štrajt (61. Svoboda), Brož (46. Trčka), Brezina, Janoušek, Podobský - Sitta (46. Pokorný). Trenér: Petr Majer.

Hlasy trenérů
Zdeněk Šenkeřík (Uhelné sklady): „K utkání jsme měli jedenáct hráčů a náhradního brankáře. Soupeř byl kombinačně lepší, my jsme skoro neohrozili branku. Až v závěru jsme měli aspoň jednu střelu, byli jsme pasivní a nabídli chybami soupeři první a druhý gól. Jsem rád, že se soutěž chýlí ke konci. Klukům jsem poděkoval, že jsme to vzhledem k situaci nějak odehráli.“
Petr Majer (Podolí): „Výsledek hovoří za vše. Největším kladem z pohledu hráčů je, že se hrálo v pátek a všichni měli volný víkend. Bylo znát, že hraje sestupující tým proti celku, který už je v klidu. Hrál se bezstarostný fotbal, kdy nebylo moc vzruchu. Co bylo špatné, byla kvalita hrací plochy, z toho mi bylo smutno.“

Nejlepší hráč Uhelných skladů: Jakub Sainer.
Nejlepší hráč Podolí: Petr Němeček.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ