MUŽI A - TŘI BODY
MUŽI A - TŘI BODY
06. 06. 2022

MUŽI A - TŘI BODY

SLAVOJ PODOLÍ - FC ZLIČÍN 3:1 (1:0)

Podolí - Zličín 3:1 (1:0)
Branky: 36. Bednář, 63. Podobský, 71. Šumník - 56. Merta. Rozhodčí: Zelený - Kučera, Chrenko. ŽK: 54. Hrubý, 90. Štrajt - 13. Karták, 44. M. Škrečko, 65. Jíra, 71. Horák. Diváků: 50.
Podolí: Bartoš - Vlasák, Hrubý, Bednář, Krob - Šimák (64. Šumník), Brož, Brzezina (64. Štrajt), Janoušek, Podobský (64. Trčka) - Sitta (78. Pokorný). Trenér: Petr Majer.
Zličín: Mareš - Ibraimi (76. Vagner), Forejtek, Horák (87. Hájek), Jíra (87. Lhotský) - Kohout, Žák - Karták (64. Holakovský), A. Škrečko, M. Škrečko (76. Vaidl) - Merta. Trenér: Lukáš Mück.

Hlasy trenérů
Petr Majer (Podolí): „Nehrál se dobrý zápas. Přistoupili jsme k tomu snad pod dojmem, že už se soutěž dohrává. Vyhrát doma jsme potřebovali, a to se povedlo, je to však to jediné, s čím jsem spokojený. V poločase jsme si říkali, že budeme chtít zápas v klidu dohrát, ale utkání nám prostě nesedlo, byl to nezáživný fotbal. Nechtěli jsme soupeře pouštět do šancí, ale stalo se, naštěstí dal jen jeden gól.“
Lukáš Mück (Zličín): „V první půli jsme byli pasivní. S tím jsem nebyl spokojený. Do druhého poločasu jsme to chtěli změnit a povedlo se. Jen jsme ze dvanácti šancí dali pouze jeden gól, neproměnili jsme ani penaltu. Tuhle porážku opravdu těžce koušu a dlouho budu. Soupeř se prosadil jen po našich chybách. Měli jsme ten zápas určitě vyhrát.“

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ