MUŽI A - PŘÍLIŠ KRUTÁ PROHRA
MUŽI A - PŘÍLIŠ KRUTÁ PROHRA
02. 05. 2022

MUŽI A - PŘÍLIŠ KRUTÁ PROHRA

FC PŘEDNÍ KOPANINA - SLAVOJ PODOLÍ 4:1 (1:1)

Přední Kopanina - Podolí 4:1 (1:1)
Branky: 30. a 80. Urban, 52. Škarda, 83. Hollmotz - 3. Štrajt. Rozhodčí: Zloch - Kohout, Vondráček. ŽK: 73. Schierreich - 44. Štrajt, 90. Brezina. Diváků: 67.
Přední Kopanina: Zavadil - Mejdr (70. Vostracký), Škarda (83. Huleš), Krejčí, Schierreich - Ptáček (46. Spizziri), Kučera, Mainolfi, Veleba (64. Asad) - Urban, Šultes (60. Hollmotz), Trenér: Daniel Vott.
Podolí: Bartoš – Hrubý, Bednář, Němeček Svoboda – Kocour, Brezina, Brož, Podobský (81. Sitta) - Jeník - Štrajt (72. Janoušek). Trenér: Petr Majer.

Hlasy trenérů
Daniel Vott (Přední Kopanina): „Začátek zápasu byl jako ze zlého snu. Říkali jsme si, abychom neprohrávali a místo toho dostaneme gól už ve třetí minutě a uděláme v tomhle směru rekord. Do půle Dan Urban krásným gólem vyrovnal. Po přestávce jsme začali pracovat lépe a přidali jsme další branky. Naše vítězství mohlo být i vyšší.“
Petr Majer (Podolí): „Výsledek je pro nás abnormálně krutý, protože do třetí inkasované branky byl zápas naprosto vyrovnaný. Šli jsme rychle do vedení, ale pak jsme postupně neuhlídali dvě standardní situace. Zápas ale dál plynul vyrovnaně. Pak přišla naše individuální chyba, což rozhodlo. Pak už se utkání dohrávalo, a když jsme vymysleli další věc, inkasovali jsme i čtvrtou branku. Znovu ale opakuji, je to pro nás absolutně kruté.“

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ