U17 - NADĚJE ŽILA JEN POLOČAS
U17 - NADĚJE ŽILA JEN POLOČAS
06. 04. 2022

U17 - NADĚJE ŽILA JEN POLOČAS

SLAVOJ PODOLÍ - MOTORLET 1:5 (0:1)
Hned na úvod jarní mistrovské části nás čekal soupeř z nejtěžších, rezerva divizního dorostu FK Motorlet. Jasný lídr naší soutěže, na podzim neztratil ani bod, nastřílel v jedenácti zápasech přes 100 gólů.
Hosté nic nepodcenili, od začátku hráli v obrovském tempu a po většinu prvního poločasu drželi míč na svých kopačkách. My jsme se úspěšně snažili pokrývat jejich nabíhající hráče za obranu a kdykoliv se naskytla možnost, chtěli jsme zahrozit rychlým protiútokem. Jen jednou jsme dovolili jinonickým skórovat, když jsme nedokázali včas zastavit individuální akci hostujícího hráče a ten sám před gólmanem nezaváhal. 
Bohužel naše naděje na zisk nějakých bodů zhasla hned během prvních dvanácti minut druhého poločasu. Hosté využili naší nekoncentrovanosti a navýšili svůj náskok o další tři góly. Před koncem jsme se dočkali aspoň čestného úspěchu, když zmatky v obraně hostů využil Rubinos a hlavou nedal gólmanovi šanci. Gólovou tečku dali zápasu jinoničtí, takže konečné skóre se zastavilo na výsledku 1:5.
Překvapení se bohužel nekonalo, hosté vyhráli zaslouženě. Ale stále se hraje o dalších 27 bodů, na druhé místo nám jich schází 5, takže stále je o co hrát...

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ