MUŽI A - UTKÁNÍ ROZDÍLNÝCH POLOČASŮ
MUŽI A - UTKÁNÍ ROZDÍLNÝCH POLOČASŮ
19. 10. 2021

MUŽI A - UTKÁNÍ ROZDÍLNÝCH POLOČASŮ

SLAVOJ PODOLÍ - DUKLA JM 3:4 (0:3)

Podolí - Dukla JM 3:4 (0:3)
Branky: 49. Čmelík, 56. Jeník, 77. Němeček - 2. a 15. Kotlík, 11. Novák, 68. Brabenec. ŽK: 13. Zezula, 35. Bednář, 66. Čmelík, 85. Janoušek - 66. Inneman, 76. Lafek, 76. Brabenec. Rozhodčí: Andras - Kučera, Chládek. Diváků: 55.
Podolí: Bartoš - Němeček, Bednář, Zezula, Jeník (68. Schätz) - Čmelík (78. Šumník), Podobský, Janoušek (86. Hrubý), Kocour - Rosendorf (27. Vlasák), Brezina. Trenér: Petr Majer.
Dukla JM: Tlustý - Solař, Inneman, Březina, Lafek - Dominik Farkaš - Petrák, Damián Farkaš, Novák (90. Hruška), Brabenec (78. Čermák) - Kotlík. Trenér: Josef Světlík.

Hlasy trenérů
Petr Majer (Podolí): „Začátky zápasů nám v poslední době dělají obrovské problémy. Dukla se tak rychle dostala do komfortního náskoku 3:0, což mi připadalo jako zlý sen. Po tomto úvodu zápasu Dukla trošku polevila a půle se už jen tak dohrávala. Do druhé půle jsme si řekli, že pro nás začíná nový zápas a že se pokusíme nějakým způsobem alespoň se ctí utkání dohrát a něco s tím udělat. To se nám naštěstí podařilo a Duklu jsme začali přehrávat. Sebrali jsme jim pohodlný polštář, který měli, a zápas jsme jim znepříjemnili a myslím, že jsme je i trošku donutili začít přemýšlet a začít se malinko bát. Druhá půle z naší strany byla velmi dobrá, ale na body to bohužel nestačilo.”
Josef Světlík (Dukla JM): „Vstup do zápasu se nám vydařil a na vlně uspokojení potom došlo i k vystřízlivění. A potom, doufám, i k ponaučení. Za stavu 3:0 jsme přestali hrát, co jsme měli. Hráli jsme pohodlný fotbal, který Podolí po zásluze trestalo. Za naší lehkovážnost a nekvalitu jsme se potom třepali o výsledek až do konce. A to naprosto zaslouženě. Takhle to hrát nemůžeme.”

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ