MUŽI A - BEZ ZÁPALU A BEZ BODŮ
MUŽI A - BEZ ZÁPALU A BEZ BODŮ
11. 10. 2021

MUŽI A - BEZ ZÁPALU A BEZ BODŮ

OLYMPIA RADOTÍN - SLAVOJ PODOLÍ 2:0 (2:0)

Radotín - Podolí 2:0 (2:0)
Branky: 4. Císařovský, 34. Mašek. ŽK: 81. Bialek - 89. Podobský. Rozhodčí: Gryc - Štípek, Zloch. Diváků: 73.
Radotín: Bártl - Havlát (65. Pavel), Pivnička, Tvrdý, Bialek - Horníček, Bureš (81. Dlouhý), Císařovský (83. Louda ml.), Kulíšek (88. Šatra) - Mašek (72. Hollý), Doležal. Trenér: Jaroslav Louda.
Podolí: Bartoš - Němeček, Bednář, Štrajt, Vlasák - Sitta (57. Schätz), Podobský, Zezula, Kocour (81. Arnošt) - Hrubý, Pokorný (81. Bláha). Trenér: Petr Majer.

Hlasy trenérů
Jaroslav Louda (Radotín): „Vzhledem k absenci hráčů, jak u Podolí, tak u nás, to mělo vliv na kvalitu utkání, které bylo těžce podprůměrné. Nám těch hráčů chybělo míň než Podolí, tak asi proto jsme vyhráli. Víc se mi to hodnotit nechce. Jsem spokojený s bodovým ziskem, rozhodně ne s předvedeným výkonem.”
Petr Majer (Podolí): „Pokračujeme v dalším nepovedeném zápase, kdy náš výkon byl opravdu špatný. Celkově to utkání nemělo úroveň. Teď se dostáváme do situace, kdy se nám absence zvyšují a zvyšují. Chybělo nám jedenáct hráčů, teď už to neutáhneme. Podle toho ten náš fotbal vypadá. Teď už to snad dosáhlo nějakého vrcholu. Snad se nám to začne vracet. Končí tresty za červené karty, snad se do kupy dají i někteří zranění. Bohužel se k tomu načítají i takové ty, jak se říká, rodinné důvody...”

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ