MUŽI A - PROHRA BEZ ŠANCE NA VYROVNÁNÍ
MUŽI A - PROHRA BEZ ŠANCE NA VYROVNÁNÍ
04. 10. 2021

MUŽI A - PROHRA BEZ ŠANCE NA VYROVNÁNÍ

SLAVOJ PODOLÍ - SK HOSTIVAŘ 0:1 (0:1)

Podolí - Hostivař 0:1 (0:1)
Branka: 4. Rada. ŽK: 63. Brezina, 73. Čmelík - 26. Černý, 51. Rada, 83. Macháček. Rozhodčí: Popelka - Vojáček, Plášil. Diváků: 50.
Podolí: Bartoš - Němeček, Bednář, Štrajt (59. Sulek), Čmelík - Šumník (65. Sitta), Podobský (85. Vlasák), Jeník, Kocour - Hrubý, Brezina. Trenér: Petr Majer.
Hostivař: Provazník - Laštovka, Boubín (7. Chrastina, 90.+1 Slavík), Kučera, Sýkora - Wolf, Rada, Macháček, Kronovetr, - Černý (86. Fejfar), Lehner. Trenér: Petr Procházka.

Hlasy trenérů
Petr Majer (Podolí): „Tenhle zápas se nám vůbec nepovedl. I přesto, že jsme hráli doma, tak se nám nedařilo, nedařila se nám hra, kterou chceme hrát. Chybělo tam potřebné nasazení. Asi jsme si nezasloužili, neříkám že bodovat, ale určitě vyhrát. To, že jsme prohráli 0:1 je další věc. Dostali jsme rychlý gól ze standardní situace, kdy to Rada trefil pěkně. Dostali jsme se hned do hendikepu a do konce zápasu jsme se z toho nevzpamatovali.”
Petr Procházka (Hostivař): „Před zápasem nám vypadli dva hráči, Penc a Žampa. Tedy hráči, kteří umí podržet balon směrem do ofenzivy. K tomu zraněný Proskočil, ale to mají všechny týmy. To, co jsme měli připravené před zápasem, tak jsme na poslední chvíli museli měnit. Soupeř neměl jedinou brankovou šanci, i když nás trošku tlačil. První půli jsme byli trošičku lepší, druhou už jsme trošku zalezli. Jako vždycky, když se dostaneme do vedení. Máme vynikající obranu, přes nás se nikdo jen tak nedostane a myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě.”

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ