MUŽI A - ZASLOUŽENÁ ZTRÁTA
MUŽI A - ZASLOUŽENÁ ZTRÁTA
17. 08. 2021

MUŽI A - ZASLOUŽENÁ ZTRÁTA

SLAVOJ PODOLÍ - SK TŘEBORADICE 1:2 (0:0)

Podolí - Třeboradice 1:2 (0:0)
Branky: 90.+3 Štrajt - 73. a 86. Kadlec. ŽK: 36. Šumník, 78. Podobský - 24. Kadlec, 68. Klouček, 90. Fantík. Rozhodčí: Tsarev - Nebáznivý, Popelka. Diváků: 70.
Podolí: Bartoš - Sulek, Bednář, Hrubý (84. Adamopulos), Šumník (46. Pokorný) - Podobský, Rosendorf, Brož, Janoušek, Krob - Štrajt. Trenér: Petr Majer.
Třeboradice: Prebsl - D. Hruška, Fantík, Pařízek, Pospíšil (46. Bobek) - Kadlec, Klouček, Viktorin, Polívka, F. Hruška - Jůzek (26. R. Farkaš, 46. Šťovíček). Trenér: Viktor Pařízek.

Hlasy trenérů
Petr Majer (Podolí): „Zápas nám nevyšel výsledkově i herně. Přišlo mi, že jsme byli moc namlsaní z těch šesti bodů, co jsme získali, a neodevzdali jsme tentokrát výkon, co jsme chtěli. Bylo to mdlé, chyběla bojovnost z prvních dvou kol, kdy jsme to urvali. Tentokrát jsme to nepředvedli. A zaslouženě jsme prohráli. Rozhodlo asi to, že jsme dostali první gól. My jsme si o něj koledovali. Měli jsme náznaky, nebylo to moc záživné pro diváky, možná to byl i remízový zápas. Bohužel, Třeboradice daly po naší chybě dva góly a výsledek si tím pádem zasloužily. Rozjezd v našem podání ale není špatný, tohle je ovšem trošku kaňka, ale furt jsme spokojení. Chtěli jsme to ale i proti Třeboradicím potvrdit, bohužel se to nepovedlo. Teď musíme udělat body jinde."
Viktor Pařízek (Třeboradice): „Šli jsme do zápasu s tím, že jsme věděli, že je soupeř posílený dvěma výhrami a my jsme bez bodu. O to byl zápas pro nás těžší. Soupeř dvakrát obrátil výsledky, takže na tom bylo Podolí dobře psychicky. Ukázalo se, že jsou na tom ale dobře i herně. Byl to hodně těžký zápas, myslím, že jsme byli nebezpečnější směrem dopředu. Oni nás herně v první půli v některých pasážích i přehrávali, ale bylo to spíš po vápno, nevypracovali si šance. My jsme dobře bránili a byli jsme nebezpeční. Ve druhé půli jsme podali hodně bojovný a také výborný týmový výkon. Druhou půli jsme byli lepší, mohli jsme to zvýraznit více góly. Místo toho jsme v nastavení inkasovali. Více než ten gól mě ale štve, že jsme spíš náš náskok nepojistili. Šance jsme měli. Pro nás jsou to důležité tři body, teď je musíme proti Újezdu potvrdit, abychom šli na Přední Kopaninu s čistou hlavou a šesti body."

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ