U15_ZIMNÍ PŘÍPRAVA V PLNÉM PROUDU
U15_ZIMNÍ PŘÍPRAVA V PLNÉM PROUDU
27. 01. 2020

U15_ZIMNÍ PŘÍPRAVA V PLNÉM PROUDU

SLAVOJ PODOLÍ - SK MODŘANY 4:2 (1:1)
Již tři týdny tvrdé práce máme za sebou, ještě dva týdny nabírání fyzičky a síly nás čekají. I přes narůstající únavu jsme si v rámci Zimní ligy na Hájích poradili s týmem SK Modřan.
 
U15 - SK Modřany 4:2 (1:1)
 
Od začátku jsme měli optickou převahu, ale finální fáze nám moc nevycházela.  Soupeř hrozil především z brejků, ale do vyložené šance jsme ho nepouštěli. Skóre otevřel Keraghel, který po přihrávce Heneberka prostřelil z vápna vše, co mu stálo v cestě. Soupeř ještě do poločasu vyrovnal z dorážky po pokutovém kopu.
Druhý poločas jsme stále byli lepším týmem a opět jsme šli do vedení. Bombu Mandzyuka k tyči vyrazil s námahou gólman jen před sebe a Orjzynski byl u míče nejdřív - 2:1. Třetí gól se nám nedařilo přidat a tak přišel trest. Deset minut před koncem se soupeři podařil jeden z brejků a střelou na zadní tyč vyrovnal na 2:2. Kluky to nakoplo k obrovskému tlaku, z kterého se nám dvakrát podařilo skórovat,  v obou případech se trefil Gottwald. Konečné a zasloužené skóre - 4:2 pro podolské.
Herně to nebylo nijak ideální, měli jsme spousty nepřesností a zbytečně ztracených míčů. Ale na herní zlepšení ještě bude čas, až skončíme kondiční část přípravy. 

DALŠÍ ČLÁNKY

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ