MUŽI A - SMÍRNĚ S UHELKAMA
MUŽI A - SMÍRNĚ S UHELKAMA
13. 11. 2019

MUŽI A - SMÍRNĚ S UHELKAMA

SLAVOJ PODOLÍ - UHELNÉ SKLADY 1:1 (0:0)

 Po dvou propadácích v podobě utkání s Duklou a neomluvitelném výkonu na Zličíně nás čekal těžký soupeř, který také nebyl se svým bodovým účtem spokojen. Do utkání jsme vstoupili aktivně a Jirka Krob se ocitl dvakrát tváří v tvář soupeřově gólmanovi, ale ani jednou se mu ho nepodařilo překonat. Uhelky nezůstali pozadu a nebýt parádních zákroků Michala Vondrky tak to mohlo být po čtvthodině 2:2. Pak se hra trochu uklidnila, za zmínku stojí velká šance Matěje Vondrky, kdy po chytrém a rychlém rozehrání Jirky Janouška postupoval ze strany na brankáře soupeře, ale netrefil zařízení. Hra se pak přelévala z jedné strany na druhou a jedné takové situace se vyřítil Robert Jůzek sám do vápna kde byl faulován brankářem. K pokutovému kopu se postavil minulou sezónu neomylný Matěj Vondrka , a kde že loňské sněhy jsou, neproměnil.   

  První čtvrthodinu druhého poločasu jsme odehráli jako na Zličíně a naštěstí skóre zůstalo nedotčeno. Pak jsme zlepšili pohyb a začali si vytvářet gólové šance,ale soupeř nezůstal pozadu. Z jedné povedené s kvalitně vyřešené šance se dostali Uhelky do vedení. My jsme utkání nezabalili a vytvořili si spoustu 100% šancí, ale jejich proměňování nám působilo velké problémy. Naštěstí se  povedlo skóre utkání pět minut před koncem srovnat Robertem Jůzkem. K poslednímu utkání podzimu jedeme na Újezd Praha 4. Tak uvidíme jaké bude naše podzimní bodové konto.

Podolí - Uhelné sklady 1:1 (0:0)
Branky: 85. Jůzek - 74. Kocourek. Ve 35. minutě neproměnil Matěj Vondrka (Podolí) penaltu. ŽK: 32. Vlasák, 79. Kristen, 90. Jůzek - 35. Borský, 61. Ramba, 78. V. Klán. Rozhodčí: Stěhule - Nebáznivý, Jakl. Diváků: 30.
Podolí: Michal Vondrka - Vlasák, Bednář, Kristen, Janovský - Hanzlík - Matěj Vondrka (69. Hrubý), Mráček (38. Brezina), Janoušek, Krob - Jůzek. Trenér: Petr Majer.
Uhelné sklady: Borský - Koubek, Šulc, Procházka, Ramba - Belán (67. Zilvar), Koc (80. Stolfa), Sainer, Kocourek - V. Klán, Šafránek. Trenér: Michal Šimánek.

Hlasy trenérů
Petr Majer (Podolí): „Když to vezmeme celkově, tak jsme se shodli, že remíza byla zasloužená. Nicméně v poločase jsme měli vést, protože jsme tam měli více brankových příležitostí včetně penalty, a to bych byl s bodem nespokojen. Ve druhém poločase jsme se dostali do stavu 0:1 a dále neproměňovali šance a proto bod za vyrovnání pět minut před koncem bereme. Tím, že jsme neproměnili spoustu šancí, tak zápas dospěl k této asi spravedlivé remíze.”
Michal Šimánek (Uhelné sklady): „Zápas se hrál v rychlém tempu nahoru-dolů se spoustou neproměněných šancí na obou stranách. Po přestávce se dostaneme do vedení a chvíli před koncem tam přijde odraz, nedobrý odkop a soupeř vyrovná. V samém závěru jsme měli i kousek štěstí. Brankář Borský pochytal řadu příležitostí domácích včetně penalty a patřil k nejlepším mužům na hřišti. Nakonec bod bereme, ale chtěli jsme zde získat body tři.”

Nejlepší hráč Podolí: David Brezina.
Nejlepší hráč Uhelných skladů: Adam Borský.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ