MUŽI A - PŘÍLIŠ KRUTÝ VÝSLEDEK Z KRÁLOVIC
MUŽI A - PŘÍLIŠ KRUTÝ VÝSLEDEK Z KRÁLOVIC
09. 10. 2019

MUŽI A - PŘÍLIŠ KRUTÝ VÝSLEDEK Z KRÁLOVIC

SOKOL KRÁLOVICE - SLAVOJ PODOLÍ 4:0 (2:0)

Do zápasu jsme vstupovali s odhodláním prodloužit naší vítěznou šnůru, která, i s pohárovým střetnutím na Libuši, trvala už 4 zápasy. Bohužel výkon tomu ze začátku vůbec nenasvědčoval. Terén byl i přes intenzivní deště ve skvělém stavu a umožňoval bezproblémové kombinace. K nim nás ale domácí tým v prvním poločase až na ojedinělé okamžiky nepustil. Ne že bychom se nesnažili, ale z naší strany tomu chybělo něco „navíc“, byli jsme v soubojích pozdě a hráči Královic byli důraznější. Domácí drželi míč více na svých kopačkách a hrozili hlavně z rychlých přechodů do útoku. A po jednom takovém útoku ve 29. minutě přilétl centr z pravého křídla na úplně volného Havlína, který bez problémů zakončil – 1:0 pro domácí. Než jsme se stačili oklepat, tak jsme prohrávali 2:0, když domácí po šťastném odrazu proměnili Votavou standardní situaci. Hlavy jsme nesklopili, ale do konce poločasu jsme si žádnou velkou šanci nevytvořili, pouze Jeník svou dalekonosnou střelou líznul břevno.

Do druhé půle jsme vstoupili o poznání aktivněji a snažili se s výsledkem ještě něco udělat. Dařilo se nám více držet míč na naších kopačkách a z toho pramenila mírná územní převaha. Dlouho jsme se však nemohli dostat do vápna a naše snaha byla zastavována v uctivé vzdálenosti od branky domácích. Postupem času jsme si přeci jen pár šancí vytvořili, kdy v té největší podržel brankář Hubínek Královice, když zázračně vytáhl Jůzkovu hlavičku. S přibývajícím časem jsme hru více a více otevírali ve snaze něco ještě s výsledkem udělat. Bohužel v posledních minutách toho Královice dokonale využili, a ještě dvakrát udeřili. Zrodil se tak výsledek, který dle mého názoru plně neodpovídá dění na hřišti, ale fotbal se hraje na góly, a tak Královice vyhráli naprosto zaslouženě. Nezbývá, něž máknout a získat 3 body v příštím kole doma s Hostivaří.

 

Sestavy:

Královice: Hubínek – Nevařil, Ptáček, Votava (71. Potměšil), Malík – Pospíšil, Krejča, Kalivoda, Krivosheev – Dufek, Havlín

Podolí: Vondrka Michal – Vondrka Matěj (46. Zezula), Červenka, Bednář, Hrubý – Brož (70. Brezina), Hanzlík – Jeník, Mráček, Krob – Jůzek

Nejlepší hráči dle trenérů: Malík - Jeník

 

Branky: 29. Havlín, 33. Votava, 88. Kalivoda, 90.+3 Potměšil

ŽK: 60. Ptáček, 62. Dufek, 69. Krivosheev - 26. Jůzek, 31. Brož, 42. Jeník, 68. Matěj Vondrka, 86. Zezula

Rozhodčí: Vítek - Šaróka, Štípek

 

Hodnocení trenéra: „Neodehráli jsme zápas tak, abychom prohráli takovýmto rozdílem. Výsledek je pro nás krutý. První poločas po fotbalové stránce nebyl zas až takový, jaký bychom si představovali. Královice držely víc balon. První gól jsme si nepohlídali hráče po centru, druhý gól ze standardní situace, kdy jsme nepokryli první tyč. Do druhé půle jsme vstoupili aktivněji, opticky jsme Královice zatlačili a měli snahu s výsledkem něco udělat. Postupem času do otevřené obrany dvakrát Královice udeřily a potrestaly nás. Znova říkám, že jsme si takhle prohrát nezasloužili. Šance na lepší výsledek jsme tam měli.”

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ