MUŽI A - PROHRA S MLADÍKY MOTORLETU
MUŽI A - PROHRA S MLADÍKY MOTORLETU
23. 08. 2019

MUŽI A - PROHRA S MLADÍKY MOTORLETU

MOTORLET B - SLAVOJ PODOLÍ 4:0 (1:0)

Ve druhém kole jsme zavítali na půdu Motorletu k utkání s místním rezervním týmem. Vzhledem k faktu, že A-tým postoupil do ČFL a že domácí jsou tradičním týmem s širokou mládežnickou základnou, očekávali jsme běhavého soupeře a podobný charakter utkání jako v prvním kole s rezervou Viktorie Žižkov.

Zápas se však od začátku nehrál ve vysokém tempu, i vzhledem k horkému počasí. Domácí příliš nenapadali naši rozehrávku a dovolili nám v úvodu utkání držet míč více na našich kopačkách. Pro nás bohužel se však jednalo pouze o převahu optickou. Za zmínku stojí akce Radka Hanzlíka, který byť na hrotu osamocený si sám vybojoval balón a řítil se ze strany na brankáře. Jeho prudké střele ovšem chyběla přesnost a tak si domácí brankář připsal důležitý zákrok. Od té doby byli nebezpečnější domácí hráči. Po půl hodině hry se po naší nepřesnosti ve středu hřiště dostali do rychlého brejku, který jsme dokázali zastavit pouze za cenu faulu. Bohužel v pokutovém území. Penaltu spolehlivě proměnil domácí záložník Josef Kraus. Od 36. minuty jsme tak prohrávali 1:0. Naši možnou příležitost na vyrovnání do konce poločasu hned v zárodku zmařil domácí obránce a tak jsme do kabin odcházeli za nepříznivého výsledku.

Do druhého poločasu jsme udělali změny v sestavě a šli do něj s odhodláním utkání otočit. Bohužel i průměrný výkon však domácím stačil k tomu, aby nás do žádného tlaku nepustili a my se tak dostali maximálně po vápno. Vinou nepřesností jsme se do zápasu vůbec nedokázali dostat. Domácí nás tak 20 minut před koncem potrestali znovu, po rohovém kopu zvýšili na 2:0 a prakticky tak utkání rozhodli. V samém závěru pak dvě naše individuální chyby vedly až ke krutému výsledku 4:0. Nutno podotknout, že domácí vyhráli zaslouženě a k výhře jim gratulujeme.

V dalším kole se na domácím hřišti budeme rvát o první body s týmem Třeboradic. Začátek zápasu je tradičně v sobotu 24.8. v 10:15.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ