MUŽI A - OŠKLIVÁ REMÍZA ZA KRÁSNÉHO POČASÍ
MUŽI A - OŠKLIVÁ REMÍZA ZA KRÁSNÉHO POČASÍ
02. 04. 2019

MUŽI A - OŠKLIVÁ REMÍZA ZA KRÁSNÉHO POČASÍ

SLAVOJ PODOLÍ - FC TEMPO PRAHA 2:2 (0:2)

V sobotu dopoledne od 10:15 jsme doma přivítali Tempo a po dvou výhrách v řadě jsme chtěli sérii rozšířit na tři, ale věděli jsme, že to nebude jednoduché a že se soupeř bude rvát a nenechá nám body zadarmo.

Zápas pro nás nezačal vůbec dobře a hned ve druhé minutě, jsme díky nízké koncentraci a nezahuštění prostoru ve středu pole obdrželi první gól a stav byl 0:1. Bohužel pro nás se soupeř opět prosadil v deváté minutě po chybném odkopu míče z vápna jednoho z našich stoperů. Stav byl tedy po devíti minutách hry 0:2 pro soupeře a trenér se rozhodl, že je potřeba udělat pár změn, a tak začal už od šestnácté minuty střídat. První střídání bylo ofenzivního rázu, kdy šel dolů stoper Zezula a na plochu se dostal náš nejlepší střelec Jůzek. Obraz hry se mírně zlepšil, ale soupeř měl ještě několik stoprocentních šancí, které naštěstí neproměnil. Do poločasové pauzy jsme tak šli za stavu 0:2 pro Tempo.

Do druhé půle jsme vstoupili s tím, že chceme na soupeře vlétnout a srovnat nebo dokonce otočit nepříznivý stav. A přestože měl soupeř i nadále množství šancí, my jsme si také nějaké vytvořili a v šedesáté sedmé minutě jsme po vlastním gólu soupeře snížili na 1:2. Tento gól nás nakopl a asi za sedm minut, tedy v sedmdesáté čtvrté minutě jsme gólem Jůzka srovnali. Se skórem zápasu už se poté nic nestalo, ačkoli jsme dvakrát vykopávali míč na brankové čáře.

Závěrem musím říct, že jsme body urvali se štěstím a bod je asi maximum, co jsme mohli ze zápasu získat. Příští týden hrajeme v neděli odpoledne na Admiře, tak se přijďte kouknout a podpořit nás!

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ