MUŽI A - LIBUŠ DOSTALA BŮRA
MUŽI A - LIBUŠ DOSTALA BŮRA
27. 10. 2017

MUŽI A - LIBUŠ DOSTALA BŮRA

SK LIBUŠ - SLAVOJ PODOLÍ 0:5 (0:2)

SkK Libuš - AFK Slavoj Podolí Praha        0:5 (0:2)

Branky: x - 4., 25. Jůzek Robert, 52. Vlasák Vojtěch, 62. Svoboda Lukáš, 89. Hrubý Jiří

Sestava: Vondrka Michal – Vlasák, Bednář, Kristen, Šumník – Svoboda L. (Mareš), Brož, Hruška (Šón), Mráček (Hrubý), Svoboda J. – Jůzek (Strnad)

Jelikož tlak na moji osobu je enormní a v kabině bych nevydržel, musím napsat hodnocení zápasu, který se konal 21.10.2017 na hřišti Libuše. V kabině nás trenér upozornil, že Libuš hraje dost nevybíravým až zákeřným způsobem, což se potvrdilo. Nutno d odat, že na to ale také domácí mužstvo doplatilo v podobě vyloučení již v prvním poločase. Co se týče zápasu, měli jsme ho jasně pod kontrolou, hráli jsme svoji hru a přidávali jednu branku za druhou. První 2 góly dal náš nejlepší střelec Robert Jůzek do 25 minuty, poté nesmyslně domácí útočník zajel do Vojty Vlasáka, roztrhl mu nové kopačky a musel zaslouženě pod sprchy. Druhá půle již byla plně v naší režii, přidali jsme tři góly a mohli jsme do hry poslat i střídající hráče, kteří svým výkonem samozřejmě nezklamali, ba naopak.

Nemůžu si odpustit pomluvit domácí tým, který hraje v nedůstojných podmínkách na hřišti, které připomíná kurt na plážový volejbal. Vyloučených mělo být mnohem víc, zvlášť hráč číslo 6, který hrál jak smyslu zbavený. Co se týče našeho týmu, ve kterém panuje pohoda, musím vyzvednout golmana Vondyho, který chytá výborně a dostává góly pouze od Strnyho, když ho rozcvičuje.Také bych ho vyhodnotil jako nejlepšího hráče.

Závěrem bych chtěl poděkovat Vojtovi, který mi přislíbil, že mi věnuje roztrhlé kopačky a tím prodlouží moji neuvěřitelnou   kariéru o další rok. Také bych ho vyhodnotil jako nejlepšího hráče.

Hodnocení trenéra: Začali jsmevelmi koncentrovaněa dobře, soupeře jsme přehrávali a podařilo se nám v první půli vstřelit dva góly, navíc hráč soupeře oprávněně dostal červenou kartu. Po přestávce jsme brzy zvýšili na 3:0 a potom se zápas už jen dohrával. Trochu mě mrzí, že jsme už pak v koncentraci polevili a nevyzkoušeli si více průniků a střelby.

Nejlepší hráč dle trenéra: Martin Brož

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ