MUŽI A - VÝHRA SE POČÍTÁ
MUŽI A - VÝHRA SE POČÍTÁ
10. 02. 2016

MUŽI A - VÝHRA SE POČÍTÁ

SK STŘEŠOVICE 1911 B - SLAVOJ PODOLÍ 1:2 (0:2)

V pátém pokračování zimního turnaje náš čekalo „béčko“ domácích Střešovic. Chtěli jsme navázat na vydařený výkon z minulého víkendu proti silnějšímu „áčku“, který by nám zaručeně přinesl 3 body.

V úvodu zápasu jsme byli aktivnějším týmem a i přes řadu nepřesností jsme měli převahu v držení míče. Okolo 20. minuty jsme využili první větší šanci a šli jsme do vedení. Martin Bednář vysunul přihrávkou mezi obránce Honzu Svobodu, který se zbavil obránce a svojí slabší pravou nohou prostřelil brankáře. Zaznamenal tak svojí 4. branku na turnaji a je v čele tabulky střelců. Zhruba 10 minut před poločasem se naše vedení zdvojnásobilo. Postaral se o to Robert Jůzek, který si před pokutovým územím zpracoval přihrávku, obtočil se kolem bránícího soupeře a střelou k zadní tyči nedal brankáři šanci.

Druhý poločas naší hru doprovázely velké nepřesnosti, které vedly k mnoha zbytečným ztrátám míče. Hra se odehrávala převážně ve středu hřiště s minimem šancí. Mírnou převahu si vytvořil soupeř, ale ani on se nedokázal dostat do žádné šance. V 80. minutě se i přesto domácím povedlo zdramatizovat závěr zápasu. Po naší chybě v obranné fázi se soupeř dostal do protiútoku a střelou z hranice pokutového území snížil na rozdíl jedné branky. Konec jsme si už ale pohlídali a připsali si 3 body za výhru 2:1.

S výkonem určitě být spokojeni nemůžeme, ale výhra se počítá a stále jsme ve fázi přípravy. Příští neděli nás čeká Tempo Praha.

Sestava: Vondrka Michal – Flusek, Zezula, Hrubý, Janovský - Kouba, Perl, Vondrka Matěj, Bednář, Svoboda H, Jůzek

Náhradníci: Andrle N. , Mráček O., J. Jeřábek

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ