MUŽI A - SMOLNÁ DOMÁCÍ PROHRA
MUŽI A - SMOLNÁ DOMÁCÍ PROHRA
28. 10. 2015

MUŽI A - SMOLNÁ DOMÁCÍ PROHRA

SLAVOJ PODOLÍ - SC RADOTÍN 0:1 (0:0)

V sobotu 24. 10. bylo na programu 10. kolo, na které nám los přisoudil soupeře z Radotína. Už před zápasem bylo jasné, že půjde o velice vyrovnaný a důležitý zápas, neboť před vzájemným utkáním měli oba celky shodně 16 bodů. V utkání se neočekávalo mnoho gólů, protože se potkaly dvě nejlepší obrany v soutěži.

V prvním poločase se dlouho nic zajímavého nedělo. Oba celky se soustředili především na bránění, proto se na výraznější příležitost dlouho čekalo. Po zhruba půl hodině hry jsme se dostali do tempa a vytvořili si územní převahu. Největší šanci 1.poločasu jsme měli ve 35. minutě, kdy hráč Janovský našel křížným pasem volného Svobodu, ten ve slibné šanci bohužel nedokázal překonat brankáře hostí. Zajímavá situace se přihodila těsně před poločasovou přestávkou. Do úniku se dostal domácí Mráček, kterého na hranici pokutového území zastavil v tu chvíli poslední hostující obránce. Tato situace volala po faulu, rozhodčí však nechal situaci bez povšimnutí a tak se šlo do kabin za bezgólového stavu.

Do druhého poločasu jsme vstoupili velice aktivně a šance na sebe nenechali dlouho čekat. Do gólové šance se dostal domácí kapitán Jůzek, který se bohužel netrefil ideálně. O pár minut později se po centru z levé strany dostal do největší šance zápasu Mráček, který střílel z hranice penalty, brankář Radotína se však zaskvěl výborným zákrokem. Poté se do hry vložil hlavní rozhodčí, který v 60. minutě velmi přísně vyloučil domácího Svobodu. Hra v deseti naší hru velmi ovlivnila a do hry se začal dostávat náš soupeř. Po jednom rychlém protiútoku, který zaváněl ofsajdem se hosté prakticky z první střely na bránu dostali do vedení. Domácí tým bojoval a snažil se s průběhem zápasu ještě něco udělat, ale radotínští se zaměřili na bránění a do další vážnější situace už domácí tým nepustili.

I když jsme soupeře dokázali přehrát, už po několikáté se nám vymstilo neproměňování šancí. Je ovšem nutné vyzdvihnout výkon hostujícího brankáře, který chytal výborně. Doufejme, že to bylo poslední podzimní zaváhání a v posledních třech kolem si připíšeme plný počet bodů.

 

Sestava: Vondrka Michal - Janovský, Hrubý, Sulek, Veverka - Mráček, Červenka, Bednář, Perl,

Svoboda Jan - Jůzek

Náhradníci: Moravec, Fejtek, Svoboda Lukáš, Flusek

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ