U15 - POKLIDNÁ VÝHRA I V DESETI
U15 - POKLIDNÁ VÝHRA I V DESETI
27. 04. 2015

U15 - POKLIDNÁ VÝHRA I V DESETI

SLAVOJ PODOLÍ - DUKLA JM 4:0

Po nevydařeném utkání z minulého týdne, kdy jsme prohráli na hřišti Libuše 3:1, jsme si chtěli spravit chuť a navázat na naše výkony ze zimní části. Doma jsme přivítali Duklu z Jižního Města.
Od začátku zápasu jsme se snažili hnát dopředu a nepustit soupeře vůbec do hry, ale kromě pár závarů, jsme si nic nevytvořili. Až v 18. minutě přišla první vyložená šance, která skončila hned gólem. Do konce poločasu jsme stihli vstřelit ještě jeden gól po krásné individuální akci Dana.
Po deseti minutách druhé půle přišla naše dvouminutovka, kdy jsme stihli vstřelit dva góly, které nám daly klid do konce zápasu. Ale aby to nebyla taková sranda, tak ve 49. minutě přišla chyba v naší obraně, po které se útočník Dukly řítil sám na bránu. A v tu chvíli zasáhl náš kapitán. Nepochopitelně za stavu 4:0, kdy jsme ovládali hru, skluzem “sejmul” soupeře těsně před pokutovým územím, a tak musela přijít červená karta. Posledních 20 minut jsme tak dohrávali o deseti.

Během této doby se však nic zajímavého nestalo, a tak konec zápasu skončil 4:0. A díky Libuši, která v tomto kole porazila Kyje, se nám vrací čtyřbodový náskok na čele tabulky.

C’MOOOOON!!!

DALŠÍ ČLÁNKY

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ