MUŽI A - DŮLEŽITÁ VÝHRA V RADOTÍNĚ
MUŽI A - DŮLEŽITÁ VÝHRA V RADOTÍNĚ
04. 10. 2022

MUŽI A - DŮLEŽITÁ VÝHRA V RADOTÍNĚ

OLYMPIA RADOTÍN - SLAVOJ PODOLÍ 0:3 (0:2)

SC Olympia Radotín - AFK Slavoj Podolí 0:3 (0:2)
Branky: 19. Procházka, 28. Zdobnický, 86. Podobský. ŽK: 30. Doležal, 34. Bužík, 38. Chaloupka, 57. Bialek – 19. Brož, 21. Krob, 58. Podobský, 90.+2 Sitta. Rozhodčí: Havel – Tikal, Chrenko. Diváků: 84.
Radotín: Saladiak – Suchan, Svoboda, Bialek, Pivnička (28. Kubišta) – Chaloupka (46. Löwe), Císařovský, Tokar (57. Mašek) – Polívka, Bužík (70. Kotelyuk), Doležal. Trenér: Richard Valoušek.
Podolí: Šumník – Šimák, Němeček, Bednář, Krob – Brož (87. Vlasák) – Svoboda, Šídlo, Zdobnický (78. Trčka), Podobský (87. Sitta) – Jůzek (74. Šimeček). Trenér: Petr Majer.

Ohlasy utkání
Richard Valoušek (Radotín): Prvních dvacet minut jsme lepším týmem, dostáváme se díky dobrému pohybu do řady šancí. Soupeře možná i lehce zaskočíme jiným rozestavením, kterým si tvoříme prostor v kombinaci a dostáváme se přes jeho napadání. Pak bohužel při snaze rozehrát a hrát po zemi uděláme chybu a dostáváme velmi laciný gól do prázdné branky. Zdravá mužstva takový moment nepoloží a pokračují ve své hře. My takovým týmem ještě nejsme, zcela vypadáváme ze hry a do poločasu můžeme prohrávat o pět branek. Soupeř nás ušetřil a my se po poločasovém střídání zvedáme. Opět jsme hodně na míči, tlačíme, presujeme, ale žádnou ze šancí nevyužijeme, a tak přichází trest v závěru zápasu z brejku. Zápas jsme si prohráli sami, i když nutno uznat, že Podolí má hlavně v útočné fázi kvalitu, včetně skvělého Milana Šídla. A klobouk dolů, že se nesnížili ke zdržování a až do třetí branky bylo stále o co hrát. Často slyším, že je na nás deka. Podle mě to je jen alibismus, z podobných situací dostane tým jen upřímná dřina a ochota, a ne všichni ji na Radotíně mají. Pracujeme na tom, aby se to co nejdříve změnilo. Kdo tu změnu nebude chtít, nemůže u nás pokračovat.
Petr Majer (Podolí): Do utkání jsme nevstoupili moc dobře, měli jsme problém s pohyblivostí domácích. Pak jsme se dostali do hry šťastným gólem. Do přestávky jsme ještě přidali druhou branku a v kabině jsme si řekli, že to již nesmíme ztratit, jako se nám to stalo v předešlých zápasech. Radotín nás pak malinko přitlačil, ale my jsme to přežili, a navíc přidali třetí branku, která určila vítěze utkání. Závěr jsme již v poklidu kontrolovali a utkání dovedli do vítězného konce.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ