MUŽI A - BOD JE MÁLO
MUŽI A - BOD JE MÁLO
26. 09. 2022

MUŽI A - BOD JE MÁLO

SLAVOJ PODOLÍ - SK HOSTIVAŘ 1:1 (1:0)

AFK Slavoj Podolí - SK Hostivař 1:1 (1:0)
Branky: 15. Jůzek - 75. Motl. ŽK: 20. Urban, 45. Bednář, 68. Podobský, 88. Šídlo – 25. Penc, 72. Černý, 77. Chrastina, 90.+1 Provazník. Rozhodčí: Zloch – Pytloun, Mičko. Diváků: 55.
Podolí: Šumník – Šimák, Němeček, Urban, Krob – Brož (75. Janoušek) – Procházka (75. Brezina), Bednář, Šídlo, Podobský – Jůzek (86. Hruška). Trenér: Petr Majer.
Hostivař: Provazník – Laštovka, Penc (58. Chrastina), Kučera, Kříž – Kadlčík (58. Mucha) – Šticha (72. Candra), Žampa, Kronovetr (58. Černý), Khomauli (72. Motl) – Lehner. Trenér: Petr Procházka.

Ohlasy utkání
Petr Majer (Podolí): Zdálo se mi, že první poločas našemu výkonu chyběl pohyb, hráli jsme pomalu. Naopak soupeř byl pohyblivější, a tím pádem i častěji na míči. Vstřelit branku se nám povedlo po trestném kopu. Do druhého poločasu jsme vstoupili výrazně lépe a vytvořili si několik gólových šancí, které jsme bohužel neproměnili a byli jsme za to potrestáni vyrovnávající brankou po naší lehkovážnosti při rozehrávce.
Petr Procházka (Hostivař): První poločas jsme byli lepším týmem, ale paradoxně jsme dostali branku po standardní situaci, kdy domácí nakopli balon na své věže Jůzka s Urbanem, a ten zapadl za tyč. My jsme nevyužili nějaké pološance, ale celkově jsme první poločas odehráli více než dobře. Domácí vstoupili do druhého poločasu aktivně, začali vepředu lépe napadat a asi nám to možná nadělalo i trošku problémů, a tím jsme se dostali trošičku pod tlak. Domácí z toho vytěžili nějaké dvě, tři gólovky, které naštěstí neproměnili. Paradoxně jsme byli v této části horším týmem, a přesto jsme vyrovnali. Takže utkání bylo o dvou rozdílných poločasech, první lepší Hostivař, druhou Podolí, ale branky vstřelil horší tým. V mých očích spravedlivá remíza, kterou bereme, protož jsme na Podolí jeli vzhledem k jeho dobrému začátku, s pokorou.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ