U14 - VÍTĚZNÝ ZÁVĚR SEZÓNY
U14 - VÍTĚZNÝ ZÁVĚR SEZÓNY
27. 06. 2022

U14 - VÍTĚZNÝ ZÁVĚR SEZÓNY

SLAVOJ PODOLÍ - VIKTORIA ŽIŽKOV 2:1 (0:0)
Na poslední zápas sezóny k nám dorazil soupeř Viktorka Žižkov s chutí vrátit nám prohru z podzimu a udržet pátou pozici v tabulce. Zápas byl velice vyrovnaný, z obou týmů bylo cítit, že chtějí zápas co nejdříve dostat na svoji stranu. Měli jsme o něco více šancí na skórování, i přesto se nám, ani soupeři, v prvním poločase, nepodařilo vstřelit gól. Poločas utkání 0:0. 
O poločase jsme nabádali hráče k neustálé aktivitě a především jsme je uklidňovali, nervozita byla cítit z celého týmu. Druhý poločas pokračoval ve stejném tempu jako první, hra se přelévala ze strany na stranu a gólových akcí přibývalo. Bohužel, první gól se podařilo vstřelit soupeři. To nás rozhodilo a vyhodilo nás to úplně ze sedla. Dalších pět minut bylo velice náročných, my jsme se oklepávali z obdrženého gólu a soupeř nabuzený golem, se nás snažil dorazit. Naštěstí se mu to nepodařilo a z našeho útoku se nám po faulu brankáře odpískala penalta, kterou jsme s přehledem proměnili. Váhy zápasu se zase otočili a více šancí jsme měli my, soupeř hrozil pouze z rychlých protiútoků. Po jednom z nich, se nám podařilo velice rychlou rozehrávkou od brankáře překonat všechny řady soupeře a jít sami na bránu. Náš krajní záložník, bez jakéhokoli váhání, prostřelil vybýhajícího brankáře přesně k tyči. Poslední minutu zápasu, jsme soupeře nepustili k žádné šanci a udrželi je na jejich polovině. Konec zápasu 2:1 pro nás. 
Jsem rád, že se nám podařilo v posledním zápase uspět a předskočit tak našeho soupeře v tabulce a dostat se do top pětky. Kluci ukázali kvalitu a velkou vnitřní sílu. Věřím, že naše kvality budeme ukazovat v příští sezóně víc a budeme bojovat o nejvyšší příčky. 
 
Střelci: Matyáš Drahovzal (P) 58´, David Krahulec 68´

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ