MUŽI A - DOBRÝ ZÁPAS SE ŠPATNÝM VÝSLEDKEM
MUŽI A - DOBRÝ ZÁPAS SE ŠPATNÝM VÝSLEDKEM
30. 05. 2022

MUŽI A - DOBRÝ ZÁPAS SE ŠPATNÝM VÝSLEDKEM

DUKLA JM - SLAVOJ PODOLÍ 4:2 (1:2)

Dukla JM - Podolí 4:2 (1:2)
Branky: 59. a 90.+3 Dominik Farkaš,45. Solař, 72. Beneš - 9. Podobský, 27. Sitta. Rozhodčí: Štěrba - Šmakal, Vítek. ŽK: 35. Brabenec, 45. Markuzi, 54. Damián Farkaš, 61. Dominik Farkaš, 90. Petrák - 45. Krob, 76. Janoušek. Diváků:100.
Dukla JM: Tlustý - Solař, Markuzi, Březina, Gill - Damián Farkaš, Dominik Farkaš, Petrák - Kotlík (87. N. Čermák), Brabenec (43. M. Čermák), Beneš (90. Růžička). Trenér: Josef Světlík.
Podolí: Bartoš - Vlasák, Hrubý, Kořínek, Krob - Kocour (78. Trčka), Němeček, Brož, Podobský - Janoušek (77. Brezina) - Sitta (73. Štrajt). Trenér: Petr Majer.

Hlasy trenérů
Josef Světlík (Dukla JM): „Podolí zvládlo vstup do zápasu lépe a zaslouženě šlo do vedení. Bylo to nastavením hlav našich hráčů, stejně tak u kluků mohl ještě doznívat zápas s Kolovraty. Ani za nepříznivého stavu jsme se nevzdali, věřili jsme, že zápas můžeme otočit a ukázalo se to. Tým ukázal srdce, bojoval a za druhý poločas jsme si vítězství zasloužili.“
Petr Majer (Podolí): „Zápas se mi hodnotí těžko, protože jsem zklamaný z výsledku. Náš výkon nebyl vůbec špatný, vedli jsme 2:0 a Dukla si s námi nevěděla rady. V té době tam podle mého názoru byla situace, po které měli jít domácí do deseti, což se nestalo. V deseti by to podle mého už hůř otáčeli... Bohužel se nám pak také nepodařilo dohrát poločas s dvougólovým náskokem. Dukla snížila a vrátila se do hry. Po přestávce nás Dukla přetlačila a vyhrála. Takže to nakonec byla naše klasika, kdy jsme odehráli dobrý zápas se špatným výsledkem.“

Nejlepší hráč Dukly JM: Marek Čermák.
Nejlepší hráč Podolí: Jiří Hrubý.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ