U13 - VYDŘENÁ REMÍZA
U13 - VYDŘENÁ REMÍZA
12. 05. 2022

U13 - VYDŘENÁ REMÍZA

FC PŘEDNÍ KOPANINA - SLAVOJ PODOLÍ 4:4 (3:0)
Tento víkend jsme přijeli do Přední Kopaniny. Zápas se pro nás od druhé minuty nevyvíjel dobře, hned z prvního útoku soupeře jsme dostali po nedůrazu před naší bránou gól. Bohužel se nám v první půli nedařilo vůbec nic, kombinace se nedařila tak jak bychom chtěli a zakončení jsme měli nepřesné. Soupeřův styl fotbalu byl velice jednoduchý. Bránit v šesti ve vlastním vápně a důraznými až zákeřnými zákroky zastavovat naše akce, po kterých přišel dlouhý nákop na rychlého útočníka. Poločas utkání 3:0 pro soupeře. 
O poločase jsme si řekli, co musíme změnit a do druhé půle jsme vstoupili klidnější. Začala se dařit kombinace, šancí na naší straně přibývalo, jen nám chybělo větší štěstí. Soupeře jsme pustili jen do jednoho rychlého útoku, z toho bohužel skóroval a vypadalo to že si dojdou pro vítězství. Kluci se nevzdávali a do konce utkání alespoň srovnali. Konec zápasu 4:4. 
Věřím, že kdybychom hráli celý zápas tak, jako druhou půli, skóre by bylo lepší pro nás, ale na to se nikdo ptát nebude. Do příštího zápasu vlítneme od první minuty a navážeme na minulé zápasy.  
 
Střelci: Pavel Skála 51´; 53´, Štěpán Rozkopal 60´, Dominik Fojtík 63´

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ