MUŽI A - VYŠEHRAD FYLM 2
MUŽI A - VYŠEHRAD FYLM 2
25. 04. 2022

MUŽI A - VYŠEHRAD FYLM 2

SLAVOJ VYŠEHRAD B - SLAVOJ PODOLÍ 1:1 (0:0)

Vyšehrad B – Podolí 1:1 (0:0)
Branky: 54. Babka – 48. Němeček. ŽK: 47. Pryšljuk, 51. Kankara, 83. Borský – 19. Hrubý. ČK: 28. Šumník (Podolí). Rozhodčí: Plášil – Kučera, Wulkan. Diváků: 30.
Vyšehrad B: Klomínek – J. Klíma ml., Stareček, Novičichin, Pryšljuk – M. Krivosheev – Přech (70. Borský), Kankara, F. Babka – Kubies (56. Štěpánek), Krčmář. Trenér: Jaroslav Klíma.
Podolí: Šumník – Hrubý, Bednář, Kořínek, Svoboda (70. Kocour) – Brož – Brezina, Trčka, Němeček, Čmelík – Štrajt (60. Sitta). Trenér: Petr Majer.

Hlasy trenérů
Jaroslav Klíma (Vyšehrad B): „Vyloučení brankáře soupeře nám spíš uškodilo, než aby nám pomohlo. V početní převaze jsme museli tvořit hru, a to byl pro nás problém: hrát do plných totiž moc neumíme. Navíc jsme dostali velmi laciný gól a na ten náš jsme se naopak hrozně nadřeli.“
Petr Majer (Podolí): „Připravovali jsme se na souboj s mladým, běhavým a bojovným mužstvem Vyšehradu, ale věděli jsme také, že mají nějaké problémy, jichž jsme chtěli využít. Náš záměr brzy vstřelit gól nám nevyšel, naopak jsme se sami dostali do potíží vinou červené karty pro brankáře Šumníka. Podle mě byla nesmyslná, ale nedalo se nic dělat, museli jsme pokračovat v deseti. Remíza je nakonec spravedlivá.“

Nejlepší hráč Vyšehradu B: Tomáš Kankara.
Nejlepší hráč Podolí: Petr Němeček.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ