MUŽI A - VÝHRA SE NERODILA LEHCE
MUŽI A - VÝHRA SE NERODILA LEHCE
04. 04. 2022

MUŽI A - VÝHRA SE NERODILA LEHCE

AFK SLAVOJ PODOLÍ - FK ÚJEZD NAD LESY 4:0 (1:0)

Podolí - Újezd nad Lesy 4:0 (1:0)
Branky: 14. Čmelík, 54. vlastní Kohout, 62. Vlasák, 65. Trčka. ŽK: 66. Podobský - 56. Vanta, 86. Novotný. Rozhodčí: Hruška - Jakl, Zima. Diváků: 50.
Podolí: Bartoš - Němeček (52. Kořínek), Brož, Bednář, Vlasák - Janoušek - Kocour (56. Trčka), Podobský (68. Svoboda), Čmelík, Brezina (76. Hrubý) - Štrajt. Trenér: Petr Majer.
Újezd nad Lesy: Pecho - Skotnica, Kodr (14. Kohout), Novotný, Maxmilián - Sulek - Vanta (72. Horokihov), Mruvčinský, Duka (62. Koryta), Foltman - Polan. Trenér: Josef Šimek.

Hlasy trenérů
Petr Majer (Podolí): „S úctou k soupeři to beru za povinné vítězství, ty body jsme museli udělat. Za výsledek 4:0 jsme rádi. Z mého pohledu to mělo být rychlejší a jednoznačnější vítězství. Půli jsme se tak nějak trápili sami se sebou. Bylo to jenom 1:0, šance tam byly, mohli jsme to dohrávat v klidu. Takové utkání má být z mého pohledu rozhodnuté mnohem dřív.”
Josef Šimek (Újezd nad Lesy): „Úplně jiné rozpoložení, úplně jiná sestava. Hráči byli na jiných postech, protože minule to bylo špatné. Bylo to výrazně lepší, ale pořád to nestačí na to, abychom vyhrávali. Druhý gól jsme si dali sami a šanci, kdy jdeme sami na bránu, nedáme. Bohužel, zase prohra.”

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ